Trött och mysig söndag!

Idag har jag varit väldigt trött då vi igår for runt över halva Stockholm på olika födelsedagskalas. Först var Liam på ett kalas hos en kompis och sedan var vi alla bjudna på ett 40-årskalas hos ett par goda vänner. Så idag bestämde vi oss då för att ha en mys-söndag. Det är inte ofta vi får möjlighet till det och då är det så underbart att bara få slappa en hel dag. Det är verkligen lyx att få göra så någon dag. Och särskilt då det är så fint väder ute, även om det är kallt så är det ju fantastiskt vackert nu när solen skiner på gula och röda löv. Men jag är tyvärr en riktig inomhusmänniska när det blir kallt. Jag tycker inte om att frysa så jag är hellre hemma och inne och myser än vara ute och frysa. Men det stoppar ju inte att jag tycker att det är väldigt vackert ute ändå. Låter lite konstigt kanske men kan inte hjälpa att jag är sån. He, he!

Men en person som inte har varit hemma och slappat idag är min och Niclas kära vän Jeanette Carlsson. Vi lärde båda känna Jeanette när vi var med i Let´s Dance. Och då Jeanette dessutom var Niclas danspartner så umgicks vi en hel del och har efter det fortsatt att vara nära vänner. Vad har Jeanette hittat på då som är motsatsen till att vara hemma och slappa. Jo hon har idag tävlat i Svenska Mästerskapen i latindans. Och det gick jättebra, hon och hennes partner Alfred kom på andra plats i SM. Jag och Niclas är så glada för hennes skull. Superstort grattis älskade Jeanette!!!!! Du är verkligen värd denna plats då jag vet hur mycket du tränar och kämpar. Fick en bild från tävlingen när hon står på prispallen. Så den ville jag lägga upp och säga återigen ett jättestort grattis!!!

Ha det nu så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Hej!
  Letar soffor och idag ringde jag till en möbelaffär som säljer ”grande” soffor och han sa att den soffan var väldigt populär och att ni köpt en sån! Jag undrar om ni fått hem den och om ni är nöjda med den m.m? Den är verkligen ursnygg!
  Kramar

 2. Hej Laila! Vi är fyra tjejer som går sista året på gymnasiet och har under detta år fått möjligheten att starta, driva och avveckla ett UF-företag. ”Vi erbjuder en parfymflaska som gör det möjligt för dig att da med din favoritdoft överallt. Med stilren design, konkurrenskraftigt pris och oslagbar service kommer vi att underlätta din vardag!” Vi hoppas på att få träffa dig på onsdag när vi ska till mässan i Älvsjö och hörde att du kommer föreläsa där! Ha det bra!

  Med vänlig hälsning,
  ParfymeraMera UF

 3. köpte ett par örhängen som du designat, ”rock by sweden”.. ett med döskallar och kors och ville bara säga att jag är extremt jäkla nöjd. bär dem i princip varje dag och dem passar till allt. det ska du ha creeds för! 🙂

  TITTA HIT! http://www.engelinah.blogg.se.. välkomna till ett organiserat kaos, välkomna att skratta med mig eller åt mig om ni hellre vill det. kul att man har fått så många läsare den senaste tiden. blog awards 2011 kanske? haha. 😉

 4. Anna skriver:

  Hej Laila,
  Tack för en trevlig blogg! Jag tänker chansa o fråga dig om du skulle kunna hjälpa mig med en sak . Min syster dotter på 11 år kommer upp till mig på höstlovet och vi ska ha en mysig och skön vecka så hon kan få njuta lite, hon har haft det super tufft och tyvärr kommer det bli mer framöver så jag vill verkligen unna henne detta. Jag har försökt att köpa biljetter till Idol 5/11 men får inte tag i biljetter ! Jag vet att min syterdotter skulle dö av lycka om vi gick dit så min fråga är har du något hett tips hur jag skulle kunna få köpa 2 biljtter någonstans??? Hoppas att du vet något ställe som jag inte kommer på. Kram ”en moster i nöd” 🙂

 5. Var inne på Åhlens idag och provade din perfym, helt underbar! Nästa köp perfymen you rock!
  Hoppas man få en kram när man kommer och titta på idol!
  Hoppas vi ses ! Många kramar från Halmstad!
  Ps, du är en förebild för mig. Du och Mariette Hansson!
  Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..