Skön lördag…

Idag har jag ätit brunch med man och barn på Strand Hotell. Det är faktiskt ett litet tips från mig att hitta på nåt annat en helt vanligt lördag som tex att unna sig en brunch tillsammans och bara äta och njuta. Särskilt då om man för ovanlighetens skull inte har några tider att passa och bara kan låta tiden flyga iväg. Liam älskar att äta på restaurang då han tycker att det är lite spännande.

Igår så snöade det ju som sagt i Stockholm. Jag åkte på morgonen och lämnade Liam till skolan och sedan direkt vidare till radion för att vara med i Lugna Favoriter som vanligt. Det gick jättebra att köra då även om det var halt och en del snö för jag körde väldigt försiktigt. När jag sedan skulle åka hem från radion så fortsatte det att snöa och det blev ännu halare så jag körde ännu mer försiktigt. Jag hade som de flesta andra i Stockholm heller inte hunnit byta till vinterdäck så därför var jag ju extra försiktig. Men så i en lång nedförsbacke så gled jag tyvärr av vägen. Det var jättehalt där, och även om jag mer eller mindre hade snigelfart i backen så gick det inte att stanna. Jag och flera andra bilar bara gled ner. Visserligen mycket sakta men tillslut så märker jag att även om jag gled mycket sakta ner så gick det ju inte att bromsa och jag glider närmare och närmare bilen framför mig som också har svårt i halkan. Så för att undvika att glida rätt in i den så låter jag istället bilen glida ut mot vägkanten. Då det gick så sakta så var det inte så farligt, och jag kan säga att jag var inte ensam om att ligga i diket i den här backen. Och på andra sidan backen, i uppförsbacken bildades det långa köer för bilarna kom inte upp, de bara slirade. Det såg rätt lustigt ut faktiskt. Men allt gick ju bra och jag fick hjälp att få upp bilen sedan. Men när jag stod och väntade där så var det ju fler som åkte av vägen och vissa hade alldeles för hög fart och bland annat var det ett par bilar som krockade med varandra från vars ett håll. Då var det lite läskigt faktiskt att vänta på bärgaren för jag ville ju inte att någon skulle köra in i mig.

Stackars bilen…

Men som sagt, allt gick bra. Sen var det dags att åka tillbaka till studion igen för inspelning av Idol och då tog jag taxi. Då står Anders där och har gått bananas i stylistens garderob eller nåt då han har på sig en leopardmönstrad kavaj. Det såg helt sjukt ut, men han skojade bara och som tur var bytte han den innan sändning.

Grrrrrrrr…..

Ha det så bra nu med er allesammans!
Kram

/Laila

 1. Jenny skriver:

  Hej!
  Anders kunde gärna fortsatt gå bananas under sändningen ^^

 2. Oj då är det så där mycket snö i Stockholm :S Förstår att du gled ner i diket. Här uppe i Norr har vi knappt någon snö alls. Idag hade vi sol med +15 i solen, härligt härligt. Du Laila du får flytta upp till Norr istället *haha*

  Ha det bästa kram kram Marina

 3. Sara skriver:

  Fina tjejen, vilken mysig lördag ni verkar ha haft 😀

 4. Sofia skriver:

  Vad mysigt du verkade ha 🙂 oj, tur att du körde så långsamt att du inte gjorde dig illa!! Haha anders är rolig han ! 😛

  Kram underbaraste <3
  / Sofia

 5. Jollie skriver:

  Hej! Hahaha.. Anders lika en pimp i den hahaha :P. Liam är såå söt!

  Super snyggt halsband du gav Maria Montazami!! <3

  Alltså det måste var najs att vara känd i sverige. För det verkar som ni får vara ganska mycket ifred ute på stan?
  Har själv sett massa kändisar på gatorna, men man liksom bara kollar och går vidare.
  Tittar man då i usa, så är folket helt galna när de ser någon som är känd.

  Btw hur har det gått med Liam om kvällarna?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..