Skön massage…

En av de få saker i livet som gör att jag verkligen slappnar av och stänger av all stress och allt annat som surrar i huvudet är när jag får massage. Jag älskar verkligen att få massage. Jag ock Niclas brukar därför då och då gå och få thaimassage. Den massageformen är den bästa av alla tycker jag. Men precis som att man hittar sin favoritfrisör så hittar man ju sin favorit massör. 🙂

Det är ju nämligen så att vi alla vill ju bli masserade på olika sätt. Vissa vill att man masserar löst och andra vill att man masserar hårt. För min del så hatar jag när någon masserar mig alldeles för löst. Jag har varit med om gånger då det känts som om den som masserar bara killar en på ryggen. Nä, riktigt hårda nypor ska det vara, det mår mina muskler bäst av.

Och jag har sedan en tid tillbaka hittat ”min” massör. Det är ett par jättegulliga tjejer som har eget som ligger i Johanneshov. Så där var jag och Niclas idag. Och vad som är så mysigt är att vi kan bli masserade samtidigt, vi ligger då i samma rum på madrasserna bredvid varandra och får massage på samma gång. Underbart! Idag visade de det sig dessutom att de precis hade fått in några nya oljor som inte finns någon annanstans i Sverige. De doftade ljuvligt och det fanns massa olika dofter att välja bland. Jag blev så kär i dem så jag köpte med mig hem flera stycken.

Skööööööönt…..
Den fantstiska nya oljan…

Om ni inte varit på en thaimassage förut så kan jag verkligen rekommendera er att pröva. Och ska du pröva i Stockholm kan jag verkligen rekommendera er ”min” massör. Stället heter Nice och ligger på Skulptörvägen 26a i Johanneshov.

Mina vänner Thomas och Patrick har ju som jag berättat tidigare ett litet sidoprojekt där de säljer tofsar. Nu är det så att de har fått kontakt med tofsarnas drottning Maria Montazami och varit över hos henne och hennes familj i L.A och visar upp alla sina tofsar. Maria tycker jättemycket om dem. Och då jag vet att hon älskar tofsar så mycket så ville jag skicka med en present till henne från mig via Thomas och Patrick. Jag skickade då ett halsband från Rock by Sweden Åsitas som har en härlig tofs på sig. Och det var jättekul att hon också verkligen verkade gilla den. Hon har skrivit om det i sin blogg och lagt upp bilder med halsbandet på. Jag lånade en bild från hennes blogg som ni ser här nedan. Se själva så fin hon var i halsbandet.

Här är Maria med Patrick, Vadim och Thomas.

Förresten, kanske dags för en frågestund igen. Skriv ner era frågor som vanligt i kommentarsfältet så ska jag försöka svara på dem senare i veckan.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Heej! Jätte bra blogg har du verkligen, tycker den är så himkla bra och läsa! Och jag tänkte fråga dig, vilket program/vilken appdu använder på din iphone när du får den där ramen på bilden? ramen eller vad man säger ”på den nya oljan” 🙂

  /Mathilda

 2. Hej underbara Laila!
  Jag diggar dig as mycket!! Och play också! Har lite frågor:
  1- Har du bra kontakt med play fortfarande?
  2 – Vet du varför Fanny har tagit en time-out ?
  3 – Skulle play kunna komma ock vara med under idol som liksom mellanspel eller något!
  4 – Vad är din favoritmat?
  5- Vad är ditt favoritplagg?
  Du är min största idol… <3 Läste om dig i Amelia. Måste ha varit svårt att ta hand om din familj och så. Du verkar ha en världsbra och stöttande familj. Vill bara önska dig all lycka i framtiden så kanske vi ses på idol!

  ps. You rock!! <33

 3. Micaela skriver:

  Jag skulle vilja veta hela din historia 🙂 alltså inom branschen 🙂 Hur du kom in i branschen och hur du var i skolan och vilken skola 🙂 Det skulle vara så intressant 🙂 Mvh Micaela

 4. Sema skriver:

  Jag vill ha ett sånt halsband=) jätte fnt var de..vart kan man hitta den?

 5. sandra skriver:

  hej´!
  jo, jag undrar om du har något tips mot mensverk?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..