En överraskning i Örebro!

Idag har jag varit i Örebro och haft en föreläsning på högskolan då de har haft en tema dag där idag. Det var jättekul att göra besök på Campus och träffa alla studenter. En sak som då var rätt kul var att man i samband med min föreläsning även skulle prata om lite annat och bland annat ha en underhållning. Detta visste jag faktiskt inte något om, och därför visste jag verkligen inte vem det var som skulle stå för underhållningen. När jag kom sedan fram så visade det sig sedan att de som skulle stå för underhållningen var det ingen mindre än min kära vän Jeanette och hennes danspartner som skulle göra en dansuppvisning. Vi var verkligen glada att se varandra har ju inte träffat henne sedan hon kom två i SM latindans. Så det var en glad överraskning och jag fick ge henne en ordentlig grattiskram.

Nu har jag precis kommit hem och ska nu gosa lite med min son innan det är läggdags. Snart är det Halloween. Då Liam är halvamerikan brukar vi fira detta. Men det är ännu inte bestämt om han ska vara hos mig och Niclas eller sin pappa. Oavsett så kommer nog Liam att vilja klä ut sig då han älskar det. Jag tänkte kanske också att göra en fin pumpalyckta. Det är rätt kul faktiskt. Får se om det blir något sådant. Hur brukar ni göra. Det är ju fler och fler som firar någon form av Halloween även om man inte har någon amerikans anknytning. Själv tycker jag att det är ett lite kul med nåt som händer och ett avbrott i höstmörkret. För annars är ju hösten en lång mörk väntan på julen.

Ha det så bra nu allesammans!

Kram

/Laila

 1. Emma skriver:

  Tack för en super föreläsning och trevligt besök! Du är grym!

  Kram Nätverksgruppen

 2. ida skriver:

  Superbra och rolig föreläsning igår i Örebro! Alltid kul att lyssna på människor som lyckats. Även kul att få veta att Made in Sweden var en idé som kom upp före idol. Du var precis som man fått uppfattning av dig från tv: lång, snygg, smal, rolig med självdistans, smart och skinn på näsan.

  Kram Ida

 3. Kajsa skriver:

  Tack för föreläsningen igår, den var jättebra. Jag gillar din inställning till livet. Skönt med någon som gillar att jobba, som går sin egen väg har lite självdistans och humor. Fantastiskt rolig lösning med Kaninen förresten!

  /Kajsa

 4. Helena skriver:

  Otroligt roligt med föreläsningarna du är ute på. Du är ju trots allt en förebild för många kvinnor och ungdomar.
  Så sträck på dig, du är grym!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..