Resetips från grabbarna…

Ja, då var det äntligen lördag igen. Härligt tycker jag. Igår var det som vanligt en superkul kväll i studion, stämningen var på topp och publiken fantastisk. Jag kom på att jag glömde att lägga ut ett par bilder från igår som jag tog innan sändningen.

Stylisten fixar till i sista minuten…
Peter stretchar och laddar inför sin dans…
Efter Idol blir jag intervjuad och Olle står kvar och spelar gitarr…

Mina vänner Thomas och Patrick var ju som jag skrev om tidigare i Los Angeles, och de har skrivit lite om deras resa. Så jag tänkte lägga in det här, så här kommer ett litet resetips från dem:

Hej alla!

Tänkte att nu när höstmörkret faller på tänkte vi att ett resetips skulle passa fint. Vi har själva precis kommit hem från Los Angeles och tänkte skriva lite om det. Tyvärr hade vi själva lite otur med vädret. Regnade lite och så, men det gjorde faktiskt inte så mycket då det inte var grått och kallt som hemma i Stockholm. Trots lite dåligt väder fanns det ju en massa att göra ändå.

Boendet:

Vi bodde på ett underbart boutiqe hotell som heter Chamaberlain West Hollywodd och som ligger i just West Hollywood. Det var ett helt underbart hotell. Kolla bara in på deras hemsida så ser ni själva: www.chamberlainwesthollywood.com I själva rummet fanns det en avskild del för sovrum och för ”vardagsrum”. Kanonbra om hela familjen ska bo där, barnen kan sova för sig och vuxna för sig. På taket fanns det en underbar pool, som också var barnvänlig. Men så var det ju dessutom en fantastiskt fin utsikt.

Mat:

Har ju hört från många man känner att när man beställer mat så blir det väldigt mycket. Men fattade inte riktigt hur mycket det kunde bli. Se bara på den här bilden. Vi beställde in en nachotallrik kvar, och så här såg EN portion ut. Det här är ju mat som räcker för nästan hela familjen känns det som. 🙂 Det är inte så dyrt i Los Angeles som man kan tro. Visst finns det en massa superdyra restauranger om man tar på sig spenderarbyxorna. Men det finns vanliga restauranger lite utanför de ”finaste” gatorna där det är helt ok priser.

Transport:

Det bästa för att ta sig fram är egentligen att hyra en bil. Det är dessutom väldigt lätt att förstår hur vägnätet fungerar då det är uppbyggt som ett rutnät egentlige. Så även om man kör fel är det lätt att hitta rätt igen. Om man vill ta någon guidad tur genom stan finns det massa turistbussar. Det finns också bussar som kör runt bland alla stora fina hus och berättar vilka kändisar som bor här och där. Det kostar faktiskt inte alls mycket. Taxi går ju också bra att åka men det är inte så billigt. Om man vågar köra bil själv är det i så fall bättre att hyra bil.

Anledningen till att vi åkte till Los Angeles var ju delvis för att träffa Maria Montazami. Vi var där för att visa upp alla våra fina tofsar som vi vet att hon älskar. Maria och hennes familj var underbar och vi hade en jättetrevlig eftermiddag tillsammans. Självklart så hade vi ju tagit med oss lite presenter från Sverige. Bland annat så hade Laila skickat med ett halsband från Rock by Sweden. Och då självklart ett med en tofs på. Massa godis och ostbågar, eller ostkrokar som Maria säger, samt lite saker från Vincent Shoe Store. Det var jättekul att träffa Maria då vi har några gemensamma intressen såsom tofsar. Ibland överdriver tv vissa saker, men här hade man inte överdrivit, det var så många tofsar hos Maria att det var svårt att räkna. Men hon hade ett väldigt fint hem.

Maria, Thomas och Patrick

Maria med halsbandet hon fick av mig från Rock by Sweden

Marias baksida…

Lekhuset för barnen…

En tofs.. 🙂

Kram på er!

Thomas & Patrick

Visst var det härligt att se lite bilder från Los Angeles och Marias hem. Hon verkar verkligen vara en underbar människa.Nu ska vi fortsätta att njuta av denna underbara lördag, kanske blir det av att åka in till stan och äta på restaurang eller nåt. Vi får se.

Hoppas att ni också har det bra!

Stor kram

/Laila

 1. min pappa och hans tjej såg dig och Niklas på en restaurang för inte så länge sedan dom satt vid ett bord inte så långt ifrån erat bord / kram caroline

 2. jag är 11 år och jag har varit inne på rock by sweden. det finns så många fina smycken som jag gärna vill ha och ska köpa en vacker dag.

 3. Maria är då söt haha, hon o alla hennes toffsar!
  Du är också söt Laila!
  Kram

 4. Simone skriver:

  Laila, varför inte ha Madonna-tema i IDOL, har jag länge frågat mig? The King of pop har ni kört, men inte The Queen of pop. Säg att det kommer? 🙂

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..