Äntligen är de här….

Nu har äntligen varorna kommit. Det är som julafton nästan. Jag pratar nu om alla nya modeller av våra smycken på Rock by Sweden  Åsitas. Det är supermycket att göra nu så att alla våra återförsäljare får sina varor. Så vi har kallat in extra personal som ska hjälpa oss att packa så det går mycket fortare. Det ser verkligen ut som en tomteverkstad. En av de som hjälper till att packa är en mina bröder Johan. Supergulligt av honom.

Min fina bror Johan…

Det som gör att det ännu mer känns som julafton är att det är så många nya fina modeller som jag verkligen längtat efter. Titta på de här örhängena nedan som verkligen är mina favoriter av de nya örhängesmodellerna. Sedan så älskar jag även halsbandet som jag också tog kort på som är i mitten, har redan haft det en gång i Idol och även på plåtningen för Amelia som är ute i butikerna nu. Den sista bilden är ett halsband som är två halsband i ett och det kan både killar och tjejer ha. Det är också väldigt fint.

Tomtens verkstad…

I slutet på denna vecka eller i början på nästa vecka ska alla våra återförsäljare ha fått in alla nyheterna. Nu ska vi fortsätta att jobba lite med att packa.

Hörde förresten att det skulle komma snö imorgon igen. Är bättre förberedd denna gången då jag har vinterdäck på bilen nu. Men till alla er som ännu inte bytt till vinterdäck, gör det imorgon, för det är inte så kul att som jag gjorde förra omgången att glida ner i diket. 🙂

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Mikaela skriver:

  Vill tipsa er som liksom jag älskar dessa smycken att köpa dem hos http://www.blingit.se De är supersnabba med leverans,beställer man så har du oftast varorna i brevlådan/posten dagen efter.Och tycker du smyckena är dyra så kan du handla på faktura eller delbetala.

 2. lisa skriver:

  Hej

  Synd att era saker e så dyra som ensam mamma har man ej råd

 3. Simone skriver:

  Bytte till vinterdäck idag 🙂

 4. Sofia skriver:

  Oojj vad snygga smycken!! 😀 vill ha typ alla smycken 😉 hihi vad bra att du fick lite hjälp.
  Kram bästa Laila <3
  / Sofia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..