Shopping fynd…

Idag har jag och Niclas haft ett härlig stund på stan. Det är inte så ofta som vi är lediga samtidigt och kan gå på stan en stund tillsammans. Vi möttes upp inne i stan och tog oss sedan vidare till Södermalm för att strosa lite och kolla i lite affärer. Vi tog också en liten paus och fikade inne på Brunogallerian. Vi gick runt i flera olika affärer men av alla ställen var det H&M som jag tillslut handlade en del på. Jag älskar H&M, de har ofta roliga kläder till mycket bra priser. Och idag var inget undantag. De hade fått in massa roligt nytt. Så jag shoppade loss kan man säga.

Då vi har rocktema på fredag så ville jag ha något nytt att ha på mig och då hittade jag den här frack/kavajen som jag älskar. Den har också lite roliga axlar som går upp lite, lite som Lady-Gaga fast inte så extremt. Det man kanske skulle få göra om jag skulle använda den på fredag är väl att sätta dit lite fler roliga detaljer, kanske några nitar eller nåt annat som blingar. Annars är det lätt att det ser tråkigt ut i TV-rutan. Jag får se hur jag gör. Sedan så hittade jag också ett par supersnygga hängslen med nitar på och även den här snygga tröjan. Jag har inte bestämt mig än, men kanske blir det så att jag har på mig detta på fredag.

Till detta hade jag i så fall tänkt ha på mig de här roliga paljettbyxorna och de här mönstrade skorna som jag hade sedan tidiagre. Skorna är verkligen ett par favoriter till mig som jag vill använda så ofta jag kan.

Niclas hittade också något på H&M. Han hittade en jättehärlig stickad kofta/tröja. Passar verkligen bra nu när det snöar och blåser. Men visst är det härligt att det kommit snö. Det enda tråkiga är att det antagligen kommer att försvinna fortare än man hinner blinka. Men så länge det ligger på marken så passar jag på att njuta.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. sussi skriver:

  Lite sen här märker jag, men var i Herrans namn hittade du frack-kavajen?
  Vänliga hälsningar,
  Sussi

 2. nettiz skriver:

  Skriv din kommentar här!
  jag tycker verkligen att skorna är uggly men alla har olika smak.
  byxorna va snygga .

 3. Mona skriver:

  Svar till Laila, 10 år: du skriver väldigt väldigt bra för att vara tio, och gör en språkälskare som mig väldigt glad. Men du förstår nog inte än hur särskrivning urholkar vårt fina språk. Den vuxna Laila gör nog det, och jag är säker på att hon inte tar illa upp av nån pekar ut ett litet språkfel. Det är ju så man lär sig, ellerhur?

  Tänk bara själv vad fel det bli om man skriver rök fritt istället för rökfritt 🙂

 4. Emma skriver:

  Härliga fynd!:) Vart har du köpt paljettbrallorna? Verkligen helcoola 🙂

 5. Håller med dig H&M har så mycket snygga och kul kläder. De är outstanding bland kedjorna tycker jag.

  Verkligen en snygg kavaj, lite bling-bling på den så kommer den bli hur läcker som helst. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..