På plats i Luleå….

Landade tidigare i dag i Luleå! Här är vi idag för att Idol nu har inlett sin arenaturné fram tills finalen i Globen. Först ut är då alltså Luleå. När jag klev ut från planet idag upptäckte jag att det var mycket kallare än vad jag trodde att det skulle vara. Brrrrrrrrrrr!!!!!

Jag hade inte så varma kläder med mig. Så dumt. Så jag fick ila iväg och köpa mig en mössa. Som tur var hittade jag en väldigt varm och väldigt fin mössa. Den kommer jag kunna ha hela vintern.

Nu är det snart dags för mig att gå upp på scenen. För ikväll har vi genrep på arenan här i Luleå med publik. Förra året gjorde vi också en sådan här turné och det var riktigt skoj. Och det var riktigt bra stämning bland publiken som var helt fantastisk. Nu hoppas jag att det blir minst lika kul det här året. Här är min loge som ni ser på bilden så delar jag den också med Anders och Andreas. 🙂

Som ni ser så blev det nästan de kläderna som jag skrev om tidigare. Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Hej och tack för en superkul blogg. Jag undrar också var du hittat din mössa;) Är på jakt efter en vintermössa nu. Fryser:)

  Mvh Fia

  Söt Liam var på modevisningen förresten!

 2. Jenna skriver:

  Love the hat..!

 3. Linn skriver:

  Hej Laila!
  Jag bara undrar , kommer du , Anders och Andreas vara med på idolgenrepet.
  Om ni är där , ger ni autografer??

  Jag tokälskar dig!
  Du är min största idol!!!
  Har väntat såå länge efter artt gå på idol och äntligen börjar dte närma sig:)
  Ha en underbar dag:)))
  Kramizar , Linn

 4. Hej Laila! Härligt att se att din namnskylt sitter överst och att typsnittet är lite större än killarnas! Helt rätt!:) Det är du värd! You go girl! 😀 Vilken snygg outfit du fått ihop! Vill tacka dig för att du är en så bra kvinnlig förebild. Ditt förra inlägg om kroppsideal hoppas jag att många läser. Mycket bra skrivet! Älskar de nya smyckena! Lycka till med dem och allt annat du gör. Tack för en fin blogg!
  Ha världens bästa dag! Kram, Lina på Öland
  (minetteandminou.blogspot.com)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..