Fullt ös!

Idag har det varit fullt ös. Åkte tidigt i morse tillbaka till Stockholm igen. Massa saker på schemat idag. Har bland annat varit på hälsomässan idag i Älvsjö. Men igår var det en verkligen en superhärlig kväll. Som jag skrev tidigare, vilken härlig stad och vilken härlig publik. Här kommer lite fler bilder från igår.

Kvällen har vi tillbringat hemma hos Mia, Tims mamma. Tims bror Fred fyller nämligen år idag och det måste firas såklart. Jag, Niclas och Liam var därför där för att gratulera honom. Det var inte bara vi som var där, även min kära svägerska Pernilla var också där och grattade. Vi hade väldigt kul och Mia hade dessutom ordnat med en supergod tårta.

Smaskig tårta…
Födelsedagsbarnet!
Självklart samlades alla grabbarna framför tv-spel…
Lite gos…
…och lite bus.

Nu är jag helt slut i hela kroppen. Känner mig precis på samma sätt som man gör när man är bakis. Men enda skillnaden är att jag inte har druckit något. Men det kan ju kännas så ibland när man är trött och känner sig lite sliten. En god natts sömn kommer nog göra susen. Imorgon är det Årets Mama med massa saker som händer. Bland annat är det den traditionsenliga modevisningen. Förra året var jag och Liam med och vi ska vara med i år igen. Liam tyckte det var superkul förra året och tycker att det ska bli superspännande att få vara med i år också. Lägger upp bilder imorgon från modevisningen.

Ha det så bra allesammans!

Stor kram

/Laila

 1. Nej nu måste du svara på var du fått tag på outfiten du hade i fredagens idol. Jag vill ha! 🙂

 2. Erik skriver:

  Hm ungarna sitter framför en dator och ja se även vuxna kan hamna framför en 😉

  Kul att se en lekfull sida av dig Laila 🙂

 3. Sofia skriver:

  Du är så himla söt på alla bilder!! 😀 Det ser ut som du har haft en jättebra helg 😉 Längtar efter att få se bilder.
  Ha det bra finaste Laila <3
  Kram/ Sofia

 4. Dina kläder va så snygga som du hade på dig i fredags! 🙂 fina du , sen så är du jätte söt på bilderna:)
  Ser fram emot bilderna, för förra året va ju du och Liam ursnygga (Y) Ha det så bra underbaraste Laila, puss & kram<3

  justee ja, en grej till .. det du sa till Olle och Andreas, att det enda som är dåligare än det här är Alex Schulman som pogramledare, KLOCKRENT haha 😀
  du är verkligen min förebild .. den bästa .. (:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..