Årets Mama!!!

Idag har Årets Mama gått av stapeln med en modevisning som en del av programmet. Det är flera kändisar med barn som är inbjudna att gå modevisningen. Jag var med förra året och blev tillfrågad om jag ville vara med det här året också. Självklart ville jag det då Liam ABSOLUT ville vara med han också. Han fick nämligen blodad tand förra året och njöt av varje sekund på catwalken. Nu var Liam laddad till tusen och var väldigt förväntansfull. Tidigare i veckan var Liam och jag och träffade alla på Mama för att prova ut vilka kläder vi skulle ha. Jag och Liam skulle vara lite rockiga och det tyckte han var supercoolt. Sen så bestämdes det också att det skulle vara med en hund på scenen med oss. Då Liam är hundvan så sa han att han ville hålla hunden. Idag när vi träffade hunden så visade det sig att det var en dalmatiner. Jättefin hund. Men problemet är ju bara det att Liam är ju hundvan med SMÅ hundar i knähundsstorlek och inte så van att gå och hålla i större hundar som en dalmatiner. Hur som helst så var han supertaggad för detta och kände sig jättetuff.

När det väl var dags för oss att gå ut på scenen så kom vi in från höger sida. Jag, Liam och hunden. Precis i början skulle hunden sätta sig ned med hjälp av hundgodis men det gick inte riktigt. Men Liam höll masken och struntade i det och gick vidare med hunden i kopplet bredvid mig ner för catwalken. Vi kom fram till slutet och sedan var det dags att vända. Och då får hunden plötsligt väldigt bråttom tillbaka. Så vad jag ser då är att Liam och hunden går om mig väldigt snabbt. Hunden först och Liam efter i kopplet som en vante. Men då Liam inte kan styra hunden av scenen så väljer hunden att gå av scenen till höger där vi kom ifrån. Enda problemet med det är att man inte kommer av scenen där. För att komma av scenen måste man gå av till vänster. Jag går av till vänster så som vi har övat.

Bakom scenen vänder jag mig då och tittar över till Liams sida och säger åt honom att han inte kan komma någonstans på den sidan. Att han måste ta sig över till andra sidan på något sätt. Ännu har ingen annan gått på scenen och det är alltså tomt i öppningen som publiken ser som är mellan mig och Liam. Då ser hunden mig, blir jätteglad och bestämmer sig för att springa över till mig på andra sidan. Sagt och gjort. Hunden rusar över, med Liam dragandes som en vante efter sig. Och då det är tomt i öppningen så ser plötsligt publiken en dalmatiner springa över till andra sidan med min son släpandes efter sig. Och alla börjar skratta jättemycket. Jag kan verkligen tänka mig hur roligt det måste ha sett ut. Jag kunde inte låta bli att skratta själv. Ja, så kan det gå ibland. Det är inte alltid så lätt att ha med djur när man ska göra sådana här saker, men det är väl det som är en del av charmen.

Tyvärr så kunde jag inte ta några bilder från själva modevisningen då mitt batteri tog slut straxt innan. Jag ska se om någon annan som var där kan låna ut lite bilder till mig som jag kan lägga ut imorgon. Men däremot så han jag med att ta lite bilder när jag och de andra som var med satt i sminket innan modevisningen. På bilderna kan ni se vilka fler som var med i modevisningen.

Jag och Alexandra
Cecilia Blankens
Magdalena Graaf
Bingo Rimér
Anna Sahlene
Lotta Gray
Markoolio

Ha det nu så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Sofia skriver:

  Fy vad snygga ni va!! 😛 Jag tycker Liam var jätte modig som vågade hålla i en sån hund 😉 Haha kan se framför mig hur Liam flyger efter hunden 😀
  Ha det bäst fina Laila <3
  Kram/ Sofia

 2. Mikaela skriver:

  Hejsan!
  Jag gillar verkligen din blogg! Och lika mycket gillar jag jackan som du hade på dig på bilderna från Luleå! Så jag undrar lite var du har hittat den snyggingen? Kramar o ha de bra!

 3. Skriv din kommentar här!
  Hej Laila! Ja Luleå är en trevlig stad och norrlänningar är härliga! Vi for upp till Luleå för att se Idol, men vi fick så dåliga platser (trots 2 parkett) så vi såg ingenting. Vi såg inte dig, inte artisterna, men Jidhe skymtade vi på scenen. Så vi tog taxi till hotellet, beställde en räkmacka och såg Idol på TV istället. Så kan det gå….kram från två från Umeå

 4. Selma skriver:

  Du och Liam var RIKTIGT SNYGGA!! 😀
  Hehe ibland blir det inte alltid hur man tänkt sig, men
  säger som Cicci, tycker att var väldigt modig. Att gå
  runt med en stor dalmatin är inte det lättaste, inte ens jag klarar av att gå runt i koppel med min hund och han är mycket mindre än en dalmatin, ha ha! Det verkar i alla fall som att ni hadedet jätte bra igår! 🙂
  Ha det bäst finaste! Massa med kramar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..