Myskväll!

Gissa vad vi har gjort ikväll?

Vi bestämde oss för att ha en riktig myskväll och slängde på oss skor,

jacka och mössa för att skydda oss mot kylan och drog in till stan.

Bio fick det bli. Det är väldigt sällan vi går på bio så det var många filmer vi inte hade sett. Men väl framme vid kassan så bestämde vi oss och då fick det bli The Social Network. Ni vet, den där filmen som handlar om grundarna till Facebook.

Köpte lite dricka och popcorn och traskade sedan in till biosalongen för att inta våra platser. Älskar att gå på bio. Det är så man ska se på film egentligen. Alltid bäst på bio tycker jag.Och så känns det så nostalgiskt på något sätt. Biografernas logga har sett likadan ut sedan man var liten och det känns faktiskt mysigt på något sätt.

Laddade med dricka och popcorn satte vi oss sedan och kollade på filmen. Och den var väldigt bra måste jag säga. Jag visste inte så mycket i förväg vad den skulle handla om så det var lite extra kul. Men det var riktigt bra och jag kan verkligen rekommendera er att se den. Efter filmen drog vi iväg för att äta på restaurang. Den här gången blev det restaurang Kungsholmen.

Ha det så bra allesammans!
Kram

/Laila

 1. Micaela skriver:

  Jag skulle vilja veta hela din historia, alltså inom branschen. Hur du kom in i branschen och hur du var i skolan och vilken skola du gick i. Det skulle vara så intressant! Mvh Micaela

 2. Håller med dig, bio är bäst 🙂
  filmen blir bättre på bio och det är så mysigt!:)
  och popcorn är ju inte fel heller!!
  Sen så är du och Niclas så söta tillsammans och du är ju verkligen världens finaste människa , ha det så bra finaste puss & kram<3

 3. Yohanna skriver:

  Underbart mysigt!! Avundas er kärlek! 🙂 Kan du inte berätta en annan sak, Laila… Hur kom du in i branschen från början? Har du nån utbildning eller hur började det hela? Inspirerande att höra!! Tack på förhand om du tar dej tid. /”Yohanna”

 4. Selma skriver:

  Verkar som att ni hade en jätte mysig dag tillsammans! 🙂 Samma här, jag älskar att gå på bio! Och det är precis som du säger filmerna blir alltid bättre när man ser dom på bio, och det blir speciellt på något sätt! 😀 Filmen verkar jätte bra, ska lätt se den någon gång..Kul med bilder föresten! Du är så jäkla söt i din mössa (: Och säger som jag sagt många gånger förut, du och Niclas är så fina tillsammans, men det kan ju aldrig
  nämnas för många gånger, he he! 🙂
  Ha det bäst, massa med kramar till dig finaste <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..