Snygg bild…

Fick precis den här bilden av min syster på mailen. Hon hade sett den nu på morgonen på Apples hemsida och visste att jag skulle gilla den. Jag blev överförtjust i den här bilden. Visst är den fantastiskt snygg. Jag vet inte när den är tagen men gissar på att den måste vara åtminstone 35-40 år gammal. Och det som är så slående med den här bilden är att den idag är väldigt modern. Det bekräftar bara än en gång storheten med The Beatles.

 1. Ida skriver:

  Underbar bild!!! 🙂

  Mina första idoler!

  Minns fortfarande när jag fyllde tolv år och min storasysters pojkvän spelat in åtta kassettband med Beatleslåtar i bokstavsordning till mig!! Herregud vilket jobb… 🙂

  Snygg du är ikväll!

  Mvh Ida

 2. Ha ha vi brukade se filmer dom när vi gick i 4:an , med våran lärare Ragne som tyckte om dom väldigt mycket he he ! 😉 då tyckte vi det va ganska tråkigt .. ett gäng 10 åringar som kollar på the beatles.. vi satt mest och tänkte på annat ha ha.. för vi gillade inte sån musik då, men nu tycker vi dom är grymma 🙂 * vi har inte lite bättre musiksmak nu * när vi va små gillade vi liksom Carola….
  eeeeh vi förstår inte vad vi tänkte ;oo !

  Ha det så bra världens finaste Laila , puss & kram<3

 3. Adam skriver:

  om du orkar kan du kolla in min kusin s killes myspace i låten – im sorry så är det min kusin som sjunger ref =) jag vill bara veta vad du tycker om hennes röst =) du kan ju skriva tillbaka och du orkar. http://www.myspace.com/bbigdeee
  //kram

 4. Louise skriver:

  Jag hade även tänkt att gå fram till dig och säga att du är bra! men jag vågade inte nästa gång ska jag våga!

 5. Louise skriver:

  Hej Laila! det här kanske låter dumt, men när jag såg dig i tibbles korridor idag blev jag inspirerad. Jag har alltid drömt om att få sjunga och eller spela teater. Jag har varken utbildning för det men det är för jag inte vågar jag vågar inte för det känns som folk säger ”men du kan väl inte sjunga” blabla men jag har alltid varit extrem driven och när jag såg dig idag en annan driven människa tänkte jag NÄ nu fasen ska jag ta tag i det här, så tack för att du är den du är!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..