Utlottning av parfym!

Ni som brukar läsa min blogg kommer kanske ihåg att jag har gjort en egen parfym som säljs för fullt nu i hela Sverige. Det har gått väldigt bra med försäljningen vilket är superkul. Till och med så bra att parfymen har varit etta på parfymdoften på Åhléns och att man har sålt slut på den på lagret. Jag har några oöppnade förpackningar kvar här hemma, och jag tror att de är nog de enda som finns kvar just nu då lagret som sagt är slutsålt. Då tänkte jag att, varför ska dessa stå kvar hemma hos mig, det är väl mycket roligare om några av er får dem. Så därför tänkte jag lotta ut 3 parfymer idag.

Om du vill vara med i utlottningen maila då mig till: lailasblogg@gmail.com och glöm inte att skriva ditt namn och din adress dit jag kan skicka den. Jag kommer lotta sedan ut vinnaren så slumpen får avgöra vem av er det blir. 🙂

Idag har jag annars varit hos frisören och fixat håret. Som vanligt och som trogen kund går jag till min Anna. Ja, jag har börjat kalla henne så, min Anna för hon är så bra och jag vill inte vara utan henne. 🙂

Anna in action…

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Häli skriver:

  Oh vad kul, skulle mer än gärna vinna din parfym. Provade den på Åhlens och den var riktigt, riktigt fin. Hoppas på lite tur nu:)

 2. Önskar jag har lite tur och vinner din fina parfym. Behöver känna mig lite rockig!

  Ulrika

 3. Skriv din kommentar här!
  Åh, jag bara älskar din parfym.
  Hoppas på tur./ maria

 4. Erica skriver:

  Åh, hoppashoppas!
  – kan du inte signera de oxå?;)
  KRAM

 5. den luktar underbart, men som fattig student så kan man bara drömma om den än så länge………

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..