Genrep i Karlstad!

Ja, då var man i ytterligare en stad med Idol. Denna gången är vi i Karlstad. Jag gillar Karlstad, har varit här rätt många gånger nu känns det som det senaste dryga halvåret. Alltid snälla människor. Fast jag vet inte om det stämmer det där med solen och Karlstad. De flesta gånger jag varit här så har det faktiskt varit rätt dåligt väder. Få se om det blir soligt imorgon. Det är ju lite delat det där vid den här årstiden, att önska sol. För om solen inte skiner, då är det oftast inte så kallt. Men är det en soltrålande dag, ja då blir det väldigt kallt. Men det spelar ingen roll för mig längre nu för tiden. Inte sen jag köpte min nya fina vintermössa. Har på mig den hela tiden. Äääääääääälskar min lurviga mössa!

Ikväll har vi haft genrep med Idol så jag passade på att ta lite bilder från arenan. Tänkte också passa på att ge er en förhandstitt på vad jag troligtvis kommer att ha på mig imorgon i direktsändningen.

Bild från alla monitorerna…
Galda gänget…
Och så här såg dagens outfit ut. Kommer nog ha det imorgon kväll.

Imorgon mellan 12.30-13.30 kommer jag besöka Smycka butiken på Östra Torggatan. Om någon av er är i närheten vore det jättekul om ni kunde komma förbi.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Var bara tvungen att leta upp dig på nätet efter att jag sett den underbara klänningen från i Idol i fredags. Fantastisk!
  Vilket märke är det?

  tacksam för svar.
  Ha en fin kväll
  Hälsningar Louise

 2. Anna skriver:

  Vilks grymma artister ni har fått fram i år!!! Helt otroligt bra och visst kommer Jay att vinna? 🙂 Kramar

 3. Johanna skriver:

  Håller med Emma. Laila du är jättesnygg i både långt och kort hår och tror du skulle passa i det mesta! Håret avgör inte om man är/ser ut som en bimbo. En människas handlingar och möjligtvis klädsen avgör det.

  I din klädstil Laila finns alltid en ”underton” av klass, trots rockiga eller sexiga kläder. Du bär upp allt och är jättesnygg!

 4. emma skriver:

  till lina: Laila är jätte fin i sin nya frisyr, men även jätte vacker i den långhåriga, bara för att man har långt hår och är blond är man ingen bimbo så struntprat !

 5. emelie skriver:

  satt och tänkte hela tiden du visades i tv går vart du köpt din snygga klänning du hade på dig snälla vart kommer den ifrån? Kramis Emelie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..