Och vinnarna är….

För ett par dagar sedan skrev jag här på bloggen att jag skulle lotta ut de tre sista parfymerna som jag har. Det var väldigt många som ville vara med och det jättekul att så många visade intresse. Men tyvärr var det ju bara tre som kunde vinna då jag inte hade fler hemma. Nu är lottningen klar och det är dags att presentera vinnarna. Någon gång nästa vecka kommer parfymen att skickas hem till er som har vunnit.

Och vinnarna är….

Elin Pettersson i Västerås

Anna Franklin Piteå

Marie Petri Jönköping

Stort grattis till er som har vunnit!

Ha det bra allesammans! Vi hörs igen lite senare idag!

Kram

/Laila

 1. Jag skrev av lycka och glädje när jag såg att jag vunnit !

  Tusen tack !!
  Och tack för en otroligt bra blogg =o)

 2. Marie, ja det har du faktiskt rätt i..
  Men men sånt är livet!

  Jag ville egentligen inte heller kolla eftersom min kompis inte kom med bland dom 11 bästa. Är jättenöjd med henne att hon ens kom med bland dom 30 bästa! Men eftersom jag älskar idol så mycket så kunde jag inte sluta kolla, haha!

  Kram!

 3. Marie skriver:

  Emelie Hellman;

  Visst att juryn har humor, det säger jag inte emot, men jag tycker att den förra juryn var bättre. och alla tycker vi ju olika, och Jay har aldrig varit min favorit inte ens innan denna droggrej, mina favoriter var Geir, Linda, Elin, och Andreas, och nu finns ingen utav dem kvar och därmed ser jag ingen anledning att fortsätta med att titta på Idol, juryn bestämde sig tidigt för vilka de tyckte om och det ser man tydligt på deras kritik, men det är kanon att du tycker Jay är duktig och bra, men som sagt alla tycker vi olika och bra är väl det,skulle inte vara så kul om alla tyckte likadant….skulle bli en trist värld att leva i .

 4. Marie:
  Denna juryn är mycket bättre än den förra, jag tyckte inte om dom alls!
  Laila och dom andra har lite mer humor och dom är även ärligare tycker jag. Dom vågar säga mer vad dom tycker och tänker och det är det som är meningen, att få ge och ta kritik!

  Och det här med Jay är inget som kan hjälpas, även om han nu har gjort det så va han ändå bäst i fredags!
  Det märkte du själv eftersom han kan få Laila till tårar?

  Jag har redan sagt det en gång, men jag säger det en gång till:
  Jay är bäst & jag håller på min ÄLSKADE hemstad helsingborg!!!

 5. Marie skriver:

  Slutadet att titta på Idol efter i fredags efter alla mina favoriter har åkt ut, och i fredags åkte den sista ut, Andreas Weise, de andra faller mig inte i smaken, och tycker att programmet har blivit sämre, det bästa tog slut 2008 när den nya juryn kom in, och detta är mina åsikter och tycker att det är väldigt daltande med Jay, han behöver hjälp, jag vet hur det är att ha en anhörig som är alkoholist, min pappa, han var det under hela min uppväxt, det gäller inte att tycka synd om personen, att han eller hon har dåliga nerver, eller jobbigt i livet, de har vi alla, men att ta hjälp av droger eller alkohol är inte det rätta vägen, och att ta droger när man är med i en musik tävling och ska vara förebild för andra unga, är dåligt tycker jag, han borde ha sagt att han vill sluta i Idol och söka hjälp för sina problem och sedan komma tillbaka nästa år, då hade han fått mångas respekt….men detta är mina åsikter och tankar om allt, så ingen mer Idol för min del.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..