Slut i huvudet!!!

Nyss hemkommen nu. Var på Förkväll ikväll på Tv4 och blev intervjuad av Agneta Sjödin. Jättetrevligt att vara där och träffa hela teamet. Under tiden jag var där så kom även Niclas och Liam och mötte upp mig. Det var mysigt tycker jag för då kunde vi på så sätt åka hem tillsammans alla tre.

I väntan på sändning…

Tillsammans med Hans och Agneta…

Liam leker kameraman…passar honom faktiskt väldigt bra…

Men oj, oj vilken jobbig dag jag har haft rent ut sagt. För det första har jag haft supermycket att göra rent jobbmässigt. Men sedan så var det dags att åka ut till huset och titta till en del saker och då höll jag på att få en chock. Jag och Niclas upptäcker att det är en massa saker som inte alls blivit så som vi tänkt oss. När vi har gjort massa val till huset så har vi ju tittat på små provbitar och har kanske inte förstått eller rättare sagt tänkt till ordentligt före hur det skulle se ut i större skala. Och nu när vi sett det i större skala känner vi att det är en del saker vi vill ändra på. Det är superbråttom med detta nu men vi vill ju inte ta ännu ett förhastat och ogenomtänkt beslut. Känner mig helt slut i huvudet och är så förbannad att det blivit så här. Men det är enbart mitt och Niclas fel, ingen annans och då är det bara att bita i det sura äpplet och ta tag i det. Men först ska jag rensa huvudet så att jag kan tänka klart. En god natts sömn brukar lösa många problem, om inte så hittar man ofta lösningar eller så känns problemen mycket mindre nästa dag. I alla fall så har jag samlat tankarna. Ska bli skönt att gå och lägga mig nu. Så det blev kanske inte ett så kul inlägg idag.

Men en sak som jag kan berätta som är väldigt kul för er som gillar mina kläder från Rock by Sweden. Vi kommer ha utförsäljning av vår gamla kollektion nu i helgen med upp till 70% rabatt. Och då kommer jag men även syran stå där och hjälpa till att sälja kläderna. Läs nedan vart och när.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

Utförsäljningen kommer ske:

Lö 27/11 13-17

Sö 28/11 13-17

Kungsgatan 2, Stockholm.

 1. Anny skriver:

  Hej Laila,
  du blir alltid bra på bild, det är väl för att du är så himla snygg och vacker.
  Har du nåt tips på hur man ska posa för att bli bättre på bild? jag tycker själv att jag är jätteful och hur jag än gör så blir jag nästan alltid ful på bild.
  Tacksam för svar

 2. Ha ha, precis som Selma sa.. vilken osis!
  fast lite kul, för jag sa såhär när vi kollade, tänk så skulle Laila dykt upp nu och vart med .. då skulle vi fått sätta oss i den dära stora stolen där borta nära tvn, för vi hade inga linser på oss.. ha ha så va du med 😉 men vi får se på klippet när vi kommer hem från skolan , vi har franska nu så… va bara tvungen och kolla, för Selma sa att du hade lagt upp 🙂 du är så fin på alla bilder, precis som vanligt!
  ååh.. jag hatar att bo här, när allt kul händer i stockholm 🙁
  Selma, vi flyttar till stockholm tycker jag, vi börjar packa när vi kommer hem!! hoppas allt löser sig med huset, puss & kram finaste<3

 3. Hej Laila!
  Såg på förkväll och ÄNTLIGEN fick jag veta hur du uppväxte och hur din framgångsrika karriär kom till, riktigt roligt och höra!
  Du är grym, hoppas jag får träffa dig någongång!
  Kramar Jennifer

 4. Carro92 skriver:

  Hej Laila.
  Jag såg dig på Förkväll, det va mkt mkt mkt bra :0)
  Kan du inte komma tll Kalmar och sälja perfymen( det det nu stavas) ? ^^
  Hade varit jätte kul att få köpa en av dig, just bara dig 🙂
  Hur som helst, vi ses väl någon ggång,
  Kramisar 🙂

 5. E skriver:

  Hoppas du får sova gott i natt! Kan tänka mig att det måste vara mkt med allt på en gång nu. Förstår ibland inte hur du orkar hålla det tempot du gör med allt :D. Men om man trivs med det man gör så går allt så mkt bättre! Natti*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..