Besök i butik…

Kul att vara här nere i Malmö igen. Igår var det genrep och nu ser jag fram emot veckans fredagsfinal. Har haft mycket att göra så därför har jag inte hunnit blogga. Men kommer blogga lite mer ikväll efter sändningen. Nu ska jag snart bege mig på en snabbvisit till Helsingborg. Jag ska besöka Smyckabutiken i Väla Centrum mellan 12-13 idag. Det ska bli jättekul. De säljer våra smycken och jag var där även förra året. Alla jag träffade då var supertrevliga och är därför helt säker på att att det kommer bli lika trevligt idag också.

Men som sagt, skriver mer om detta och fredagsfinalen senare i kväll!

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Tusen tack för att vi fick komma och handla dina snygga kläder idag på Kungsgatan 2…trots våra ” magar ” kom vi i kläderna som är såå snygga på…Jag köpte 3 linnen och 2 klänningar och mina kompis 6 linnen och 1 klänning. Kul och få se dig i verklighet. Lycka till med framtida kollektion ! / Annelie & Nedina

 2. Selma skriver:

  Ser också verkligen fram emot veckans fredagsfinal, det ska bli mycket spännande att se!! 🙂 Men jag hoppas dock på att det kommer gå bra för Minnah!! Sen så blir det
  ju också alltid lika kul att få se den bästa Laila i tv! Hehe.. Ha det bäst, massa med kramar <3

 3. sounds good! själv började jag min morgon med att gråta, av lite olika skäl, men som tur var har jag världens bästa vän Selma som fanns där för mig:)
  resten av min dag har varit bra:D!! puss & kram finaste Laila<3

 4. ida skriver:

  Hej

  Vart kan man köpa er kläd kolletion som du, Anders och Andreas gjort?

  kram

 5. Hej Laila, vet inte om du kanske kommer ihåg mig Emelie? Hon som kommenterar mycket haha (a)
  Tack för en supertrevlig stund på väla idag det var väldigt roligt! Du var mycket trevlig att prata med när vi
  Väl gjorde det 🙂
  Har även en liten fråga till dig: finns det någon chans att man kan komma upp till Stockholm och få följa dig i en hel dag för att se vad du gör? 🙂 skulle bli jätteglad om du svarade på det. miniemzan@hotmail.com

  Kram Emelie 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..