1:a advent

Nu är det faktiskt redan första advent. Tänk vad snabbt tiden går. Så härligt med snön som ligger och att det är advent. Men dock var det lite väl mycket adventstämning idag då det under dagen varit väldigt kallt och dessutom snöat och blåst en del. Puh! Det var rätt kyligt att gå och jobba när man inte hade vantar på sig. Brrrr!!!

Men idag fortsatte vi med utförsäljningen. Det har varit jättemycket folk hela helgen trots detta busväder vilket var jättekul. Såg att några av er som var och fyndade kommenterat här på bloggen, tack så mycket för det. Hoppas att ni kommer trivas i era kläder. Ni var jättefina!

Några av er skrev att det var synd att ni bor så långt borta. Men om ni vill köpa något och inte bor i Stockholm så kan ni maila på följande adress så kan ni få hjälp där: linda@rockbysweden.com

Lite kaffemjölk på läppen 🙂

Min ”fru” Lili och jag busar lite och är lite trötta efter en lång dag…

Efter att vi hade stängt butiken så gick vi och käkade tillsammans. Jag kunde inte låta bli att beställa in löjromstoast och lite räkor vid sidan om när jag såg att de hade det på menyn. Mums mums! Älskar löjrom! Min ”fru” Lili, jag och Linda samt några andra vänner till oss satt och avrundade helgen tillsammans där på restaurangen, sedan gick vi alla vidare åt olika håll för att fortsätta adventsfirandet med våra familjer. Nu ska jag gosa och mysa med min fina son.

Ha det så bra allesammans!
Kram

/Laila

 1. Eftersom att du ÄLSKAR löjrom så ska jag berätta att min svärfar är yrkesfiskare här upp e Luleå och d är han ”bland många andra” som gör Kalix Löjrom som säljs i stora mängder nere i Stockholm;-).

  Själv tycker jag de smakar ganska dåligt!!

  Ha det bra:-)

 2. Adam skriver:

  Fusk dig 😛 jag vill också ha massor med snö =) skicka hit kylan och snön till luleå =) här är det bara -22 och ingen snö :/

 3. sara skriver:

  hej laila, jo jag och min kille skulle varit imorgon efter skolan, men eftersom att jag inte kunde vara med påå gympan i fredags när vi badade f´ör jag hade mens, ska jag få kvarsittning, är det okej?:o
  svara gärna i ett inlägg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..