Genrep och lussefirande…

Vilken körig dag jag har haft idag. Först föreläsning på förmiddagen, sedan Radio Stockholm, efter det besök i butik för smyckeskollektionen och sedan i ilfart till Globen för genrep. Puh! Kom hem för ett litet tag sedan och är i ärlighetens namn väääääldigt trött just nu. Ska kasta mig i säng känner jag. För imorgon startar det hela om igen. På morgonen är det Lugna Favoriter och sedan så ska jag vara i Smycka butiken i Tumba mellan 12-13 (kom gärna dit om ni har vägarna förbi) och sedan så är det dags att köra igång i Globen igen och sedan smäller det, FINAL! Så spännande det ska bli.

Idag hade Liams klass dessutom lussefirande och sjöng massa julsånger. Liam fick också läsa en vers och det tyckte han var jättekul att få göra.  Liam ville så klart ha sin favoritjacka, en slags militärinspirerad kavaj som han älskar och vill inte gå utan. Så söta alla barnen är.

Alla fina barn…
Liam, i mitten översta raden…

Har fått lite tips om länkar från inspelningstiden detta året av Idol som är lite roliga. Dels är det en länk ni kan klicka på från TV4´s hemsida där jag råkar slå till Anders i huvudet. Man kan säga att vi skojar lite och det blir kanske lite för mycket skoj från min sida.

http://www.tv4.se/1.1874778/2010/10/23/laila_knockar_anders_med_baseballtra

Sedan så är det ett klipp med Anders och Andreas när de är i sitt esse under auditionsturnén. Kolla här:

[youtubeplay id=”cot48OY5YeA” width=”720″ height=”500″]

Ha det så bra nu!

Jag rapporterar från Globen imorgon.

Kram

/Laila

 1. Asså fy faaan vilket härligt klipp!!! 😀 Måste ju klassa allt på youtube?! 😉 Kram på er goingar (L)

 2. Sofia skriver:

  Har precis kollat på klippet du la upp. Fy fan vad härliga ni är !
  Skrattar så jag tjuter, ni verkar ha det så himla roligt ! 😀
  Underbart härligt att se er 🙂

 3. Elinor skriver:

  Jag tror att jag skrattar ihjäl mig!! Haha.. Ni är för roliga! Störksköna människor.. Jämt gör bra! 😉 Kram

 4. Hanna skriver:

  Underbara jury! Ni förgyller vardagslivet!

 5. haha ni 3 är ju bara så fantastiska o roliga man borde göra en serie om er bakom kulliserna på idol skit i idolerna de e er vi vill se o hur ni snackar o skrattar o skämtar. Skulle vara roligt o höra er tre sjunga för ni verkar vara duktiga på de. kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..