FINAL!!!!

Ja, så var det äntligen fredag igen. Nu är jag i full gång med förberedelserna inför kvällens direktsändning från Globen. Det ska bli så himla kul och spännande och jag längtar.

Imorse var jag som vanligt på Lugna Favoriter men det var lite speciellt den här gången. De sände nämligen programmet direkt från Globen, i en av de där glasbollarna som hissas upp och ner utanpå Globen. Så där inne satt vi, och frös. Ja, för fy t**an vad kallt det var i den lilla bubblan. Men det blev rätt kul ändå just på grund av att det var kallt. I normala fall brukar det vara jag, Maria som är programledare och Fredrik Birging som tycker till om tre olika balader. Men idag var inte Fredrik Birging med utan man hade bjudit in Andreas Weise. Det var jättekul att ha med honom, han är ju väldigt spontan och rolig. Om ni vill lyssna på programmet är det bara att gå in på Lugna Favoriter så kan ni lyssna igen. Vet inte om de hunnit få upp klippen än, men där kommer det finnas sedan.

Det var faktiskt lite läskigt att åka i den där bubblan. För i början när vi åkte upp så skakade den lite och rasslade. Det var säkert helt normalt men jag gillar inte kombinationen av höga höjder, skakningar och lite rasslande ljud. Det känns liksom fel. Men sedan så var det lugnt, men så började det skaka lite igen på vägen ner. Här kommer lite bilder från morgonens inspelning:

Peter och Maria. Peter satt i bubbland och hade kontroll på det tekniska.
Ser nästan ut som att jag ska flyga iväg i en helikopter. Jackan på då det var jättekallt.
Fantastiskt fin utsikt.
Andreas Weise och jag.

Jag får se om jag hinner blogga lite mer ikväll jag ska göra vad jag kan. Kommer ta massa bilder i alla fall. Som kommer antingen ikväll eller imorgon så håll utkik. Ha det så bra!

Kram

/Laila

 1. Jessica skriver:

  Hej laila! jag vet att detta inte handla om det du skrev om så jättemycket, men jag är en tjej som snart fyller 16 och jag bor mitt ute i skogen och min största dröm är att få stå på en scen inför många människor och sjunga, men eftersom jag bor där jag bor så har jag aldrig någon möjlighet att göra det, så jag undrade om du hade något/några tips till mig om hur man ska göra? Jag hoppas verkligen att du svarar. för jag har velat att sjunga enda sen jag var 7-8 år. Jag skriver min e-post här: jessa-grbic@hotmail.com
  Hoppas du har det bra, älskar det du gör 🙂
  KRAM Jessica

 2. pillan skriver:

  Åh då väntar jag m spänning på bilder .
  återkommer såklart

 3. Sofia skriver:

  Hihi vad kul 😛 jag har åkt den med när jag åkte den var det för varmt! Det var när det var som varmast i sommras 😉 jätte söta bilder 😀
  kram finaste <3
  / Sofia

 4. Ha ha , vad kul det verkar va att sitta i en sån liten bubbla 😉
  älskar att du är med i lugnafavoriter, för det är jätte skoj!:)
  vilka jätte söta bilder på dig , ha det så bra världens bästa , puss & kram<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..