Dagen efter…

Vaknar nu upp och inser att det faktiskt är slut för den här säsongen. Konstig känsla. Det är så dubbelt. Älskar alla härliga medarbetare i Idol, man blir som en liten familj och det är fantastiskt kul att gå till jobbet. Men det är samtidigt intensivt och så här i sluttampen tycker man att det för tillfället också är skönt att det är över så att man får lite välbehövlig semester. Och  vilken semester vi ska ha, vi ska ju flytta in och pyssla om i vårt nya hus under ledigheten. Ser verkligen fram emot den här ledigheten nu. Men som sagt, det är med en lite blandad känsla i kroppen som jag idag vaknat upp.

Det var jättekul att Jay vann, han har varit så otroligt bra hela säsongen. Minnah var fantastiskt bra igår och jag kände att det verkligen var jämt mellan de båda finalisterna. Oavsett vem av dem som hade vunnit så hade båda två varit en värdig vinnare.

Jag hade ju den höga ambitionen att jag skulle försöka blogga från mobilen från finalen. Men det sket sig rent ut sagt. För det första så funkade det inte. Jag gjorde ett par testinlägg som på mobilen inte verkade som att de syntes men så visade det sig när jag gick in här att det ändå hade funkat. Så jag lade ner det där projektet för kvällen. Ska försöka titta på det igen nu under ledigheten och se hur det funkar, det verkar vara  någon liten bugg i alla fall. Men de där två testinläggen har jag tagit bort nu från bloggen och lägger in det här istället.

Sedan så hade jag nog inte hunnit blogga från kvällen i alla fall då det var ett galet tempo. Ja, man kan bli lite för optimistisk ibland och tro att man ska hinna med mer än vad man kan. Så jag hann helt enkelt inte ens ta några egna bilder från kvällen. Men mina syskon som var på plats gjorde det så jag börjar att lägga upp deras bilder från kvällen, så kanske jag fyller på med fler bilder senare.

Innan sändningen startar gör vi i juryn entré och hälsar på publiken.
Min syster Linda och Clabbe
Min bror Joakim och Jessica
Min bror Johan och Carro
Min bror Jonas och Lindah
Patrick, Vadim och Thomas.
Lili och Andreas
Världens bästa vakter, tar hand om oss i juryn och idolerna på ett fantastiskt sätt. Tack!

Liam var också på plats i Globen. Han och hans bästa kompis Nils var där med sin familj. Vi hade ordnat det så att Liam sedan åkte med Nils familj hem och sov över där inatt. Grabbarna var så söta. Det fanns ingen tvekan om vem de tyckte skulle vinna. De höll på Jay som ni kan se på bilden, och de hade dessutom gjort egna skyltar som de höll upp. Jättegulligt!

Nä, nu ska jag käka en god lååååång frukost och njuta av att vara lite ledig. Sedan ska jag åka och hämta min son som sovit över hos bästa vännen Nils.

Ha det så bra allesammans!

kram

/Laila

 1. Nettan skriver:

  Jay och Minnah var verkligen de två som skulle komma till slutfinalen och jag har hållt på Jay från första dagen, han är ju så otroligt bra, vad han än har sjungt för låt så har han gjort det såååå bra men i grund och botten är han och ska hålla sig till hårdrock för det är ju där han hör hemma tycker jag =) Och som vanligt är du, Anders, Andreas och Jihde så härliga ihop och ska verkligen hålla i Idol tillsammans =)
  Kram Nettan

 2. Jaha då skall det va en super säsong till enligt Jihde, nån sa att tv4 ville sälja ut o starta up X factor nått. Verkar vara ett ännu större mobil, blogg, bild, tight grej, värmen försvinner. Tycker att veckan med allt tjafs gjort att man tappat lusten lite för idol. Man tycker synd om vissa som hängs ut. Fame Factorys upplägg att folk bor o träffas var roligare men där var det också ett härvande av pussar o annat så det blir så när man är nära inpå, utan att liksom komma ut i världen. Tyckte ni var lite snällare o snålare på komments i år. Nu får man hamna bland alla touchphones o appar inför nästa år. Hoppas ni hittar nått kanon till Made in Sweden gärna nån idol som inte lyckats hela vägen. Linnea vore kul.

 3. Sofia skriver:

  Tog massa kort igår på finalen!!
  Kolla min blogg, du hamnade även på en bild 😉

 4. Fanny skriver:

  När jag och mamma satt och såg finalen igår undrade vi varför vi sa dumma att vi inte köpte någon biljett så vi kunde se finalen på plats! Det hade verkligen varit något. 🙂

  iallafall har den här säsongen har varit SÅ HIMLA fantastisk bra och flera superbra deltagare!! verkligen! Och ni gör ett suveränt jobb som jury, dessutom underhållt mig många fredagskvällar! TACK:D ser fram imot nästa idolsäsong!=)

  p.s vet du om andreas har någon blogg eller så?:)

  kram /fanny påhlsson

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..