Vinterkräksjuka!!!

Usch! Orkar inte skriva idag, för jag har blivit magsjuk. Sorry, men så är det. Snacka om att det kommit i den absolut sämsta tänkbara tidpunkten i och med att vi ska flytta på onsdag. Hoppas verkligen att det bara stannar här hos mig och att inte Niclas eller Liam också blir sjuka. Hoppas att det har gått över tills imorgon.

Feber har jag också fått nu. Brrrrr, trodde nästan att jag hade börjat hallucinera när jag såg en tvättbjörn i köket. Det såg så verkligt ut. Så jag tog ett kort bara för testa om det bara var feberyra. Men det visade sig att det inte var någon hallucination för tvättbjörnen fastnade i kameran. Kolla in bilden själva och se. 🙂

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Sajmon skriver:

  Är du seriös med bilden? xD

 2. Karin skriver:

  -Vilken jäkla bild du har hittat!!!
  Berätta, var fick du tag på den och är den monterad?!
  🙂

 3. Micaela skriver:

  Usch! Krya på dig!!! hade det för ett tag sen och jag var uppe i 24 timmar för illamåendet och så. Jag missade ett par dagar av skolan vilket var jättesynd! Man uppskattar verkligen sömn, när man kan äta igen och när man inte mår lika dåligt… jag uppskattade allting efteråt. Aja, du får Krya på dig, jag förstår hur mycket energi och vätska man förlorar vilket är riktigt tufft, man blir helt utpumpad..
  återigen… krya på dig!
  Mvh Micaela

 4. Jessica skriver:

  nej vilken otur, krya på dig! kram

 5. Emelie skriver:

  krya på dig finaste du ! och lycka till med flytten och allt 😀 kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..