Imorgon smäller det!!!

Då är det äntligen dags att flytta in i vårt nya hus. Åh vad jag längtar!

Tack alla ni som skrivit så snälla ”krya på dig”-kommentarer. Jag mår lite bättre idag men är inte helt på topp. Man blir ju helt slut i kroppen av att vara magsjuk. Men som tur är så har ingen av grabbarna blivit sjuka ännu. Håller tummarna att det bara var jag som fick lite basilusker i magen.

Det har inte blivit så mycket av att packa när jag har varit dålig. Som tur är har vi inte så mycket att packa. Då vi har hyrt vårt hus med möbler och allt är det bara kläder och småprylar som vi ska packa. Liam har i och för sig alla sina leksaker och sina möbler i huset vi är i nu, men det går rätt fort att packa. Resten av våra grejer har vi på ett lager och är redan nedpackade så själva flytten kommer att gå rätt fort. Tänk så länge sedan det var vi använde vissa saker som nu legat magasinerade så länge nu. Det kommer verkligen bli som en extra julafton då.

Ha det nu så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Maria skriver:

  Grattis på födelsedagen!

 2. Jessica skriver:

  Grattis på födelsedagen Laila!!! hoppas du har haft en toppendag:) kram

 3. Anna skriver:

  Supergrattis på födelsedagen o verkligen jätte lycka till i nya huset. Minns när jag flyttade till mitt nybyggda hus fasen vilka förväntningar och drömmar man hade nu gick detta projekt åt pipsvängen men det gör det inte för er…. LOVAR!!..
  Grattis lite för sent!
  PS! imorgon ska jag köpa ett Rock by Sweden armband till min syster i julklapp:)

 4. Anne skriver:

  Grattis på födelsedagen och lycka till med flytten! Kram

 5. E skriver:

  Ett stort grattis på födelsedagen Laila! Hoppas allt med flytten går bra! SÅ himla härligt för er att få flytta in 😀 :). Ha en fortsatt bra kväll*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..