Bästa födelsedagen!

Idag har vi flyttat in i nya huset! Vi är så glada!!! Och det känns superbra! Och eftersom jag dessutom fyller år idag så kan det väl inte vara en bättre födelsedagspresent än att få tillträde till sitt nya hus som man har längtat efter så länge nu.

Just nu sitter jag med Niclas och några vänner och smaskar på en god tårta. De kom förbi här för att överraska mig mitt i flytten. Så himla gulligt! Samtidigt som vi äter tårta kommer det in lite flyttgubbar med jämna mellanrum med fler lass av kartonger och möbler. Snart är allt här. Är helt slut nu efter denna dagen så det var en välbehövlig paus, men det är långt kvar än innan den är slut. Här ska packas upp! Så jag kommer blogga lite mer imorgon om min födelsedag och flytten imorgon.

Tack alla för era fina grattismeddelanden!

Stor kram!
/Laila

 1. Skriv din kommentar här!

  Grattis i efterskott Laila!! och Lycka till med nya huset.

  Lena

 2. Aisha skriver:

  Grattis i efterskott Laila!

 3. Tittade precis in på din husblogg, såg att du valt den klart snyggaste soffan utav dom du visade här, den är verkligen skitsnygg 🙂

  Kristall-lampan var också otroligt fin.

  Kram kram

 4. Johanna skriver:

  Grattis i efterskott!! 😀

 5. STORT GRATTIS!! Hoppas ni kommer trivas i nya huset.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..