Vad dålig jag är!

Jag har varit hemskt dålig på att blogga sista tiden, men det har som ni har märkt varit väldigt mycket de sista veckorna. Och tyvärr är detta ännu en dag då jag inte hinner blogga något. Men det ska det snart bli ändring på, det lovar jag.

Det är några av er som har frågat lite om ödlorna och några som frågat efter fler bilder från huset. Det kommer snart svar på era frågor och lite fler bilder.

Här kommer en lite rolig bild till er sålänge:

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Ida skriver:

  Hej Laila! Du har hjälpt mig förändra mitt liv! Jag är 24 år och har hela livet brottats med tanken att vara alla till lags. Min sambo har precis som du inställningen att man inte kan vara omtyckt av alla, och att det är helt okej. Såg när du var hemlig-gäst i nyhetsmorgon och jag fick verkligen en tankeställare när du beskrev hur du kände kring andra människor och hur de ser på dig. Tack, det har verkligen betytt massor! Livet är betydligt lättare när man kan fokusera på de människor man tycker om och inte de som bara slukar energi och är avundsjuka. Tack och God Jul!!

 2. Selma skriver:

  jag förstår att du inte hunnit och bloggat så mycket nu, du har ju haft så mycket att göra med flytten och man kan ju säga att det inte är så lätt att flytta heller!! Ha det bäst underbara du, massa med kramar till dig finaste 🙂 <3

 3. Marina skriver:

  Jag har verkligen full förståelse för att du inte har bloggat så mycket nu. Du har ju haft jättemycket att göra med flytten, du har fyllt år och varit sjuk, det är snart jul… det är 1000 saker att göra… who can blame you?

  Du är ju superwoman som ändå lyckas kombinera allt du gör! Du är bäst Laila 🙂

  Kraaaam

 4. Hej Laila

  Förstår att det är mycket nu, med att få allt på plats i dett nya huset samt hinna med alla julklapps inköpen som skas göras Och hinna med att få ihop en fin julmatslista. Det är inte lätt så jag förstår, är nästan i din sitts fast på ett annat sätt. Man får bara ta ett djupt andetag och ta eftersom det man ska göra så att man hinner innan den 23 dec. Jag brukar aldrig vara i sista minuten ute, men denna jul blev det tyvärr det. Och det gillar jag inte.
  Men hoppas att allt kommer att gå bra.
  Du bloggar när du har tid och känner för det, inget stress för oss läsare.
  Men när du får det i ordning så önskar vi läsare att få se hur det ser ut.

  Ha nu en underbar lördag Och helg och stressa inte. Det mår inte man bra av.

  Kramar
  Sussi

 5. Carro92 skriver:

  Nejdå, inget att säga förlåt om. Jag fattar att i juletider så är det mkt och då kan man ju inte ALLTD hålla på att blogga när det är så mkt att göra när det gäller födelsedagsfester, inflyttning och en massa annat som ska fixas fram tll 2011.
  Jag har tålamod! 🙂
  Kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..