Lite presenttips för små prinsessor…

Dagen innan jag och Niclas flyttade in till vårt hus flyttade min syster och hennes sambo också in i sitt hus. Syrrans sambo har en pojke och en flicka på 4,5 år och de har nu för första gången fått ett eget rum efter att alltid ha fått dela rum. När de frågade barnen hur de ville att sina rum skulle se ut om de fick önska sig helt fritt så önskade pojken sig ett Star Wars rum och flickan ett prinsessrum. Och som en lite förtidig julklapp sliter nu syrran och hennes kille med att få iordning barnens rum och de försöker nu göra rummen så nära barnens önskemål de kan. I eftermiddags var jag förbi och kollade in deras nya hus och då hade de precis blivit klara med tjejens rum. Med små enkla medel har de fått till ett riktigt prinsessrum för tjejen. Lite blandat med gamla saker och lite nytt från IKEA. Sedan för att få en ännu mer personlig prägel så hade Linda sytt några prydnadskuddar med härligt mjukt plyschtyg hon hittade på IKEA idag. Jag tyckte att de var så söta att jag ville visa er här på bloggen också.

En kudde är med en krona på, och en kudde med en bokstav och en kudde hade Linda sytt som en prinsesstårta. Så passande för en riktig prinsessa. 🙂

Det var tydligen inte så svårt att göra själv enligt syrran. Visst är hon duktig! Och vad den lilla prinsessan själv säger om sitt nya rum vet jag inte då hon ännu inte har sett det. Det återstår att se, men jag gissar att hon kommer bli överförtjust. Så har ni själva en liten prinsessa hemma är detta ett bra presenttips. Och det var rätt billigt också.

Ett annat bra presenttips till en liten prinsessa är ju alla dessa fina skor som går att köpa nu när det är jul. Det är ju många som vill att barnen har finskor på sig när det är julfirande eller nyårsfest. Och jag älskar skor som ni kanske har märkt, vare sig det är för vuxna eller om det är för barn. Och när jag själv letade efter lite julklappstips när det gäller barnskor så hittade jag dessa söta skor från några av mina favoritmärken Kavat och Vincent Shoestore.

Som vanligt när jag ska köpa barnskor frågar jag alltid mina älskade vänner Thomas och Patrick som är experter. De säger att även fin skor som man har inomhus skall man ha ca 1 cm större än foten, men visst det beror ju självklart också på fotens bredd och höjd. Men de tyckte också att jag bara skulle titta på skor med skinnfoder då barnen kan bli väldigt varma och svettiga om fötterna av skor med syntetfoder. Ja, det var ju lite bra tips.

Fick sedan höra att om jag var ute efter barnskor till julklappar skulle jag bege mig till Vincent shoestore´s butiker som startade sin rea idag. Visst är det tur att man har vänner som påminner en om sådana här saker. Hoppas jag hittar några julklappar.

Nä, nu ska jag fortsätta och packa och fixa här hemma. Det tar liksom aldrig slut! Puh!

Ha det så bra!
Kram

/Laila

 1. Håller med vill oxå ha lite tips om star wars rummet, har en snart 7 årig son som är tokig i star wars och vi håller på att inreda hans rum i de temat.
  Letar efter taklampa och gardiner i de temat.

 2. Mamma M skriver:

  Hoppas du planerar att visa stat-wars rummet oxå.
  Eller varför inte Liams rum:-)?!

 3. Ulrica skriver:

  Ja, det var verkligen fint. Men Star Wars-rummet då???? VARFÖR får vi inte se det????

 4. Fari skriver:

  Hej Laila,

  ville bara säga att är inte bara duktig i det du gör utan även jordnära och SUPER trevlig.
  Älskar allt jag köpte i fredags men det bästa va nog att träffa dig i verklighet och se hur ”vanlig” du var.

  tack för den du är och för dina super fina plagg 🙂

  /tjejen som handla mer än planerat hahaa

 5. Det var verkligen jättefint! Hon kommer tycka om det 🙂
  Min granne som är lika gammal älskar också prinsessor och sådant 🙂

  Kram underbara bästa Laila

  /Emelie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..