Glöggfest!!!

Vi är så fantastiskt glada nu att äntligen fått flytta in i vår nya fina hus. Ja, det börjar kanske låta lite tjatigt nu att säga så men så är det. Vi är så otroligt glada och framför allt nöjda. Det är ju alltid läskigt att bygga hus, det är mycket som kan gå fel på vägen. Man har ju hört den ena skräckhistorien efter den andra och ingen var direkt lugnande. Dessutom går massa program på TV i stil med Byggfällan där man stöter på ytterligare hemska historier.

Nä, vi har haft en sådan tur. Allt har gått så himla bra. Vi har byggt med Trivselhus och har varit otroligt nöjda med dem. Sedan så har ju alla hantverkare som har byggt själva huset åt oss varit helt fantastiska. De har alltid varit så snälla och hjälpsamma.

Som ett litet tack för allt jobb och som en liten avslutning på själva bygget bjöd vi hem alla våra byggkillar på en liten glöggfest idag. Till hela byggänget: Tack alla ni för vårt drömhus!

Om ni vill veta lite mer om husbygget och se lite mer bilder från huset kan ni läsa min blogg på Hus & Hem HÄR.

Från Trivselhus Andreas och Christian

Vår underbara byggledare Ola från EH-byggarna med fru

Hela byggänget!

Ha det så bra!

Kram

/Laila

PS. Imorgon kommer jag kanske att köpa julgran. Hoppas det, annars blir det nog på tisdag. Längtar efter granen nu. 🙂

 1. Nej, det är inte alls tjatigt, det är ju självklart:)
  kul att ni är så nöjda 😀 ! he he vi sitter här i skolan och har svenska, men vi va faktiskt tvugna att kolla om du hade lagt upp, för vi satt inte inne så sent igår..
  Mysigt med glöggfest, även om det inte är gott haha ..skoja, typ 😉 he he ha det så bra världens bästa Laila,vi saknade att se dig i tv i fredags 🙁 <3

 2. Mamma M skriver:

  Härligt att ni är så nöjda!

  Vi köpte granen igår, mysigt att ha den fjärde advent tyckte vi…men den har redan börjat barra…så vi får väl se om den står kvar till julafton:-S

 3. Helene skriver:

  Jättefint hus men det är några saker jag tycker mindre bra om , fläktarna som går ner över köks-ön är riktigt fula, ser ut som industriskorstenar och skymmer för mycket. Ett riktigt h—e att hålla dem snygga med, vi bytte från liknande till en i glas som sitter högre upp och är sned så den skymmer inte när man står där och det är inte det första man ser när man tittar mot köket och sen tycker jag faktiskt att kristallkronan är riktigt ful men det är ju min smak.

  Annars fin design, har ju sett huset utifrån med på plats.

  GOd jul på er

 4. Ulrica skriver:

  Hej på Er!
  Grattis i efterskott på födelsedagen och Grattis till inflyttningen, underbart! Var inne på Hus och Hem och läste din blogg där och tittade på bilderna från erat hus, fantastiskt snyggt, fräckt..woooow.
  Blev extra förtjust i Liam´s Grafitti tapet, var har du köpt den? Jag har en 15 åring som i mitt tycka iaf har ett tråkigt rum och vill gärna göra ngt fräck, fick nu tips på tapet.
  Ha det så bra
  Ulrica

 5. Sofia skriver:

  Vad bra att ni blev nöjda med huset! 😀
  vi ska nog också köpa julgran på tisdag 😉
  jag hatar att vara sjuk! Har legat vaken hela natten och haft jätteont i halsen + 39 graders feber… 🙁
  ha de bra 😛
  kram finaste Laila <3
  / Sofia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..