Julgran!

Ikväll har vi för första gången tagit det lugnt här hemma. Och då bestämde vi oss för att åka iväg och köpa en gran. Så nu har vi en gran här hemma. Så himla mysigt. Det blev en kungsgran. Jag tycker att de är lite finare faktiskt då de har lite tjockare barr och de barrar inte heller lika lätt. Men fy vad mycket dyrare de är.

Nu står i alla fall granen på sin plats i vardagsrummet och det ser alldeles mörkt ut där den står. Men inte så länge till. Snart ska jag och Niclas börja klä den och spela massa julmusik och verkligen komma i härlig julstämning.

Här står granen i ett mörkt hörn. Men snart kommer den lysa fint.

Igår när byggkillarna var här på glöggfesten så bjöd vi även på Hot Apple. Det är en dryck gjort på Xanté och äppeljuice som man värmer. Mycket god varm drink som jag kan rekommendera. Och tänka sig det blev faktiskt lite sådant kvar så jag och Niclas har precis gjort lite till som vi nu ska smutta på samtidig som vi ska klä granen. Äckligt mysigt med andra ord! 🙂

Om du är sugen på att veta receptet hittar du det här på ett inlägg som jag gjort tidigare om lite juldrycker.

Blanda, blanda...

Ha det nu så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Maria skriver:

  Använde du färskpressan äppeljuice eller färdig äppeljuice? Har ingen råsaftcentrifug så jag har svårt att göra egen juice 🙂 . Tack för tipset!

 2. Jag gjorde Hot apple när du skrev om det sist och jag måste säga att det var fantastiskt gott så det kan jag varmt rekommendera.

  Kram kram

 3. Marie skriver:

  Så härligt att ni kunde flytta in precis före jul – Grattis!
  Förstår att ni är lyckliga.
  Ska ni fira jul hemma hos er?

  Önskar er en riktigt skön julhelg!
  Stor kram Marie

 4. Sofia skriver:

  Det är så mysigt med gran, klädde vår i helgen och det blir så tomt sen när den åker ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..