Dan före dopparedagen…

Godafton på er!

Så härligt det är kvällen före julafton. Huset är städat, allt är fixat inför imorgon och nu sitter jag bara här och njuter. Gör ni det med? Jag hoppas att ni också är klara och kan pusta ut och börja mysa. Har precis hällt upp ett glas vin och satt mig i soffan och tittar på vår nya tv.

Tänka sig, Niclas åkte iväg och köpte en ny tv till vardagsrummet idag. Vi hade ingen till vardagsrummet och det kändes på sätt och vis viktigt att ha en tv på julafton. Även om det är en dag då man ska umgås och faktiskt borde strunta i att titta på Tv så kommer man inte ifrån att man kanske vill titta lite på Kalle Ankas jul eller någon annan gammal klassiker. Och på nåt sätt är det lite mysigt att ha tv:n på i bakgrunden när man sitter och pratar och umgås lite. Min bror Johan kom och hjälpte Niclas att sätta upp den på väggen och nu hänger den där så fint.

Sen måste jag berätta en sak. Jag ar fått en massa paket, jag och Liam. Det kom hem massa paket till oss från några väldigt speciella personer. Och dessa paketen har jag nu lagt under granen och ska öppna imorgon. Och vem var paketen ifrån? Det var från er bloggläsare. Några av er läsare har skickat paket till mig och Liam. Så gulligt av er, jag blev verkligen rörd. Tack snälla! Ska bli jättespännande att öppna dem imorgon och se vad det kan vara.

Så återigen, tack snälla alla som skickat paket. Och tack alla återigen som gratulerade mig på min födelsedag. Det har varit lite snurrigt nu när jag flyttat så jag kommer inte ihåg om jag tackade för era gratulationer. Lovar att lägga upp bilder imorgon på det jag fått från er och även massa bilder från julfirandet.

Önskar er alla en fortsatt härlig kväll!

Och God Jul allesammans!

Kram

/Laila

 1. Becks skriver:

  Goooooood Jul på dig med!
  Fick idol skivan 2010 i julklapp, blev SÅ glad! Men jag fick också Toves skiva, har nog inte fattat hur glad jag är egentligen! Tack för din fina blogg, du inspirerar mig till att fortsätta livet och inte se på allt det jobbiga. Tack!
  Kram

 2. God Jul på er där hemma! Hoppas ni haft en bra dag hittills! 😀

  Du anar inte vad jag fått, har fått det jag önskade mig som du designat och gjort!! Jag fick din sjukt goda parfym som jag önskat mig ett bra tag, sen fick jag ett HALSBAND.. ååh jag är så glad! Dom är så SNYGGA! Heeelt sjukt ;O
  Tack för dina fina smycken 😉 hehe! =))

  Ha en fortsatt bra dag!
  Kramar / Caroline

 3. Simone skriver:

  God Jul Laila, hoppas du får en underbar kväll !!

 4. pill. skriver:

  God Jul laila! 🙂

 5. det va gulligt av dom som skickat det=)
  Jag har inte hunnit skriva förrän nu, hehe kände mig dum ju ;o .. men asså igår så kollade jag på film hela kvällen och satt inte vid datorn och nu idag så har jag fixat min syrras hår och sen fått mitt plattat o allt och nu ska jag göra i ordning mig,innan vi ska gå! men jag va ju tvungen att kommentera innan hehe 🙂

  GOD JUL VÄRLDENS BÄSTA LAILA, MASSA KRAMAR TILL DIG OCH TACK FÖR ATT DU FINNS <3

  btw du är finast !!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..