God Jul!!!

God Jul allesammans! Hoppas att ni har haft en härlig dag och kväll. Jag har haft det väldigt bra, precis som det ska vara med familj och vänner. Och vad är julen utan Kalle Anka på TV. Julen brukar börja så för oss. Så när klockan slog tre så var det bara att bänka sig. Men visst är det konstig, alla vuxna satt och kollade men inte Liam. Han satt ner i två minuter sedan tyckte han det var tråkigt och gick iväg. Kvar satt alla vuxna och tittade. Sedan var det dags att äta massa god julmat. Efter det kom tomten och hans tomtenisse och delade ut paket. Sedan var det dags för Liam att öppna alla sina paket. Det var rätt mycket Lego men så fick han en jättefin present av en bloggläsare, en sackosäck som såg ut som en fotboll. Han blev väldigt glad för den och hälsar och tackar så hemskt mycket. Vi fick också massa andra paket som några av er hade skickat in, tack snälla vad gulliga ni är.

När Liam hade öppnat alla sina paket var det dags för oss vuxna att spela julklappsspel. Alla hade köpt en julklapp för ca 100 kr som vi sedan lottade ut till var och en. Sedan så var det dags att spela tärning i tio minuter och varje gång någon fick en sexa så fick den personen byta julklapp med vem man ville. När sedan tio minuter hade gått så var det dags att öppna alla paket. Jättekul spel vilket också gör att man skippar att köpa massa julklappar till varandra om man gör så här. Kan verkligen rekommendera detta.

Tyvärr så kunde inte min yngsta bror Joakim komma som planerat då han bor i Småland och det var allt för dåligt väder för honom att köra upp. Det var tråkigt men det kändes alldeles för otäckt att han skulle köra bil när det är sådan snöoväder. Jag kan tänka mig att ni är många fler som på ett eller annat sätt har drabbats av det dåliga vädret.

Nu sitter vi bara och njuter, äter godis och dricker julmust och tittar på ödlebebisarna. 🙂

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

Liam smiter från Kalle Ankas jul och bara vi vuxna sitter kvar.

En liten pepparkaksgumma i granen.

Julmaten står redo.

Jultallrikarna kom också fram som vi brukar äta på. Det är tallrikar som betyder mycket för mig och mina syskon då vår mamma målat dem.

Jultomten kom förbi med tomtenissen.

När vi satt och tittade på de små ödlebebisarna så somnade de på Jonas hand. Så söta…

Ännu en söt litet ödlebebis har vaggats till sömns på Lindas finger.

 1. ny smyckesinsperation kanske? ödlorna på fingrarna tänke jag på… híhi 🙂

 2. Sobba skriver:

  God Jul!
  Och kul med lite större bilder 🙂

 3. Hej Laila!

  God jul. Det är underbart med traditioner, det brukar var vi vuxna som tittar på kalle hos oss också men det skall vara så.
  Har en liten fråga din gråa klänning som du hade i göteborg, var kan man köpa den? Du var riktig fin i den klänningen och strumbyxorna blev kanon till. En skönhet klär ju i allt. GOD JUL

 4. Malin skriver:

  Fick din ”You rock” i klapp av min älskling! Den luktar SÅ gott och jag tycker verkligen namnet är klockrent! Tack för en bra doft! 🙂 GOD JUL!

 5. Linda skriver:

  Jag stödjer cancerforskning genom att ha startat en insamling på cancerfondens hemsida. Jag vill visa mitt stöd för mina med människor som drabbas av denna hemska sjukdom. Så snälla stötta min insamling genom att skänka 50 kr eller mer. Det kan drabba både dig och mig. http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=4650

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..