Julledigt!

Godafton på er alla igen!

Idag har varit en sån där skön dag som kan inträffa ibland. Vaknade efter en lång skön sovmorgon. Efter det satte vi oss hela familjen och åt frukost tillsammans och självklart blev det smörgås med julskinka på. Det är ju ett måste. 🙂

Sedan så satt vi framför tv:n stora delar av dagen i pyjamas och bara tittade på film medan Liam satt på sitt rum och byggde lite av det Lego han fick i julklapp eller så spelade han ett nytt dataspel. Senare nu ikväll så kom Niclas familj på besök och då blev det lite härligt julfirande igen. Det var så roligt att alla kom och hälsade på. Så det har varit fullt ös här hemma nu två kvällar på rad.

Hoppas att ni också har haft en skön och härlig juldag och att helgen fortsätter så. Nu tänkte jag ta mig ett par dagars julledigt och kommer tillbaka till bloggen på tisdag. Ha det nu så bra så länge allesammans!

Stor kram!

/Laila

 1. hilda skriver:

  hej hej
  jag måste bra säga att jag tycker om dig,
  du verkar vara så cool .
  älskar dina smycken såå mycket:)

 2. Hej Laila!’
  Var i går på en djuraffär i Handen och blev så ´´KÄR´´ så jag kom hem 5000:- fattigare .
  Jag och min familj är nu lyckliga ägare till lilla ´´Elvis´´ våran sötaste lilla skäggis och mina döttrar var överlyckliga att lillskrutten kommer i från er .
  Jag var bara tvungen att skriva när jag såg bilderna så blev jag alldeles varm i hjärtat.
  Tack för en helt underbar liten varelse.

 3. Lisa skriver:

  Hej!
  Tror du man kan bli musikproducent även om man inte bor i en storstad, går på en medelklassig skola? Det är min dröm att få skapa musik.
  Mvh

 4. susanne skriver:

  En god fortsättning önskar jag dig!
  Jädrans vad snyggt huset blir! Kikade in på bloggen häromdagen…
  kramis Susanne

 5. Helena skriver:

  Jag är såå nöjd med ett armband ur serien ”Rock by Sweden” som jag fick i julklapp av min man!!
  Se bild på min blogg…

  Kram Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..