Gott Nytt År!!!!

Ikväll firar jag, Niclas och Liam in det nya året hemma hos oss tillsammans med Niclas syster Pernilla och hennes barn. Vi skulle varit några till men de har blivit magsjuka. Ja, det är ju sådana tider nu. Men vi har hittills haft det jättemysigt och har ätit massa godsaker.

Tänkte skriva lite mer imorgon om vad vi hittat på de senaste dagarna. För nu ska jag fira denna kvällen vidare med mina nära och kära.

Kvällens outfit blir lite lagom uppklätt och lagom avslappnat, en klänning/tunika från Rock by Sweden och även smycke därifrån. Liam ville ha på sig sin militärjacka som han älskar. Vi sydde upp den till mitt och Niclas bröllop och Liam vill ha den varje gång han ska klä sig fin.

Kommer som sagt med lite mer bilder och så imorgon. Önskar er alla en supertrevlig kväll, ett gott slut och ett gott nytt år!!!!

Stor kram!

/Laila

 1. Agnes skriver:

  Hejhej, Har du designat något smycke med döskallar? Hade för mig att det var du.. Kan lägga ut en bild på smycket på min blogg senare.

 2. Anna skriver:

  Gott Nytt År till dig och familjen!
  Kram Anna

 3. hej Gott nytt år på er alla

  vad fin kläder du har på dig

  kram cecilia

 4. Sofia skriver:

  Gott Nytt År.

 5. Gott nytt år finaste Laila!!! :D<3
  hoppas du hade en jätte bra nyårsafton!
  du va ialla fall jätte fin ,precis som alltid och Liam också! jag hade på mig mina rock by sweden smycken.. dom jag har då, mina fina nya örhängen , mitt armband och min ring jag fick av dig ofc 🙂 massa med kramar till dig, säger som Selma .. önskar verkligen jag får träffa dig detta året också<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..