Dansfeber!

Igår var jag och Niclas och tittade och hejade på Anders när det var premiär av Let´s Dance. Det var superbra stämning bland publiken och man kunde också riktigt känna av nervositeten av alla tävlande. För alla er som tittar där hemma så ser det kanske lätt ut, men ni ska bara veta hur svårt det är. Det är så otroligt mycket teknik som ligger bakom som alla dessa duktiga tävlingsdansare behärskar såväl och som de nu ska försöka lära ut till sin nybörjare till tävlingspartners.

Första programmet är man ju bara glad att man har överlevt, att man inte gjort bort sig allt för mycket och därför är det väldigt bra att ingen åker ut i första programmet. Efter det så brukar den värsta nervositeten släppa och man kan fokusera mer och mer på själva dansen. Det är svårt att förklara, man blir fångad sedan som i en dansbubbla och äter, lever och drömmer dans. Men det är underbart. Vi var ett härligt gäng i den säsongen jag var med och hade jättekul, och det märktes väldigt tydligt att man hade superkul här också. Det var så kul att se alla igår.

Det var dessutom så många jag känner som dansade igår, både bland kändisarna och de professionella dansarna. Så det är ju så svårt att bara heja på en enda. Men den jag hejar på allra mest är ju ändå Anders, det kommer jag ju inte ifrån och det måste jag ju ändå vara ärlig och säga.

Jag var så stolt över honom och jag tyckte att det gick riktigt bra, såg ju att han var jättenervös innan, men såg också att det släppte efteråt. Det var som sagt jättekul att se honom och alla de andra dansa. Det kommer bli en superspännande säsong då det är så många duktiga men också helt underbart härliga människor med, vilken bra blandning av tävlande. Gissa om jag kommer sitta klistrad framför TV´n varje fredag hela säsongen.

Här kommer lite bilder från gårdagen:

Anders och Cissi förbereder sig på dansgolvet under tiden inslaget går på tv...

Koncentrationen är hög innan dansen börjar...

Maria och Björn, så vackra ihop...

Andreas Weise och jag.

Calle, Hanna, Maggan och jag

Tack för alla förslag på namnen, jag meddelar senare vad marsvinen kommer döpas till.

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. maja skriver:

  hej hej, vad heter djuren som du köpte?:)

 2. Louise skriver:

  Riktigt bra blogg! Går in här lite då och då.
  Anders var jätteduktig i fredags!
  Kanske Andreas tur att vara med i lets dance nästa år? 😉 haha

  ha en bra dag!

 3. Han va så söt Anders hehe, eller är! 🙂
  kommer också sitta bänkad.. fast jag saknar idol som tusan :/ h e he. Ha det så bra finaste, pussss <3

  btw, DU ÄR HELT UNDERBART VACKER, fina bilder!

 4. ronja skriver:

  Skriv din kommentar här!haha lilla kalle han har varit min gamla danslärare;) hahaha kalle e så jävla skön haha;)

 5. Snygga bilder! Anders var duktig tycker jag 🙂
  Vill tipsa dina läsare om att jag har en tävling som passar för småbarnsföräldrar.. man kan vinna en 3 meter lång mjukisorm:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..