Snygga väskor…

Häromdagen var Niclas son Tim här tillsammans med en vän och hälsade på. Det är alltid lika mysigt när Tim är här. Tim var även på besök hos oss för att låna vårt hus en liten stund för att fotografera lite väskor.

Han har tillsammans med en vän varit med och designat väskorna för sitt märke som heter THYME for GINGER.

Det var jättekul att sitta och titta på när de jobbade hårt för att få så bra bilder som möjligt. Idag blev några av bilderna klara som de tog hemma hos oss och jag fick några av dem på mailen. Resultatet ni redan sett här ovan. Snyggt!

Men jag passade på att ta lite bilder på dem när de höll på att jobba i vårt vardagsrum, och då jag blev lite förälskad i Tims söta väskor kunde jag därför inte låta bli att ta några egna foton på dem så att ni också får se hur de ser ut. De hade ju så många fler än de bilderna som jag visat här ovan. De flesta väskorna är små väskor, som är till för att ha mobiltelefon i eller plånboken i. Jättesöta, och jag är helt övertygad om att detta kommer bli nästa stora trend till våren och sommaren bland väskor. Tim är i full gång med införsäljningen av väskorna till butiker som kommer sälja dessa redan nu i vår.

Här kommer fler bilder som jag tagit:

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Edona skriver:

  Såå fina mobilfodral!!!

 2. Precis vad jag söker så nu får jag hålla lite utkik efter dessa små snyggingar!!! 🙂

 3. Kort skriver:

  Vill ha fransväskan. så snygg 🙂
  Kikade vidare i din blogg och såg de söta marsvinen, vi hade två som hette Agda och Asta 😉
  Gulligt att ni hejade på Anders, kändes nog bra för honom med ert stöd.
  Ha en bra kväll! Christina

 4. Jolline skriver:

  Söta väskor! Lite kul att de tar foton just där de är som trängst hihihi

 5. Tessan skriver:

  Jättefina väskor men jag som är inredningstokig blev mer intresserad av trälådorna;) Var kan jag få tag på dessa?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..