Älskar de här klippen…

…oh jag kan inte få nog av att titta på de här klippen med den här underbara killen. Det är säkert många av er som redan vet vem han är och har sett flera av hans klipp på YouTube. Jag pratar om en 15-årig kille som heter Keenan Cahill. Han har blivit världskänd via sina klipp han har lagt upp på YouTube där han mimar till olika poplåtar. Han har ett helt unikt mimspel och uttryck i sitt ansikte och en otrolig inlevelse. Hans inlevelse smittar av sig och jag börjar nästan själv mima och höja och sänka ögonbrynen och göra miner med munnen när jag tittar på honom. Och självklart skrattar man ju åt detta också, men definitivt inte åt honom, med honom, för det ser väldigt roligt ut och är väldigt underhållande också. Han har en så härlig personlighet som gör mig så glad.

Jag tycker att det ändå är en fantastisk historia som ligger bakom denna nu världskända grabb. Han är en kille på 15-år verkar vara väldigt intresserad av musik. Han brukar mima hemma i sitt pojkrum framför kameran och för två år sedan så vågade han lägga ut ett av klippen på YouTube. Det var många som tittade och gillade och sedan har det bara varit som en snöbollseffekt med kulmen nu innan jul. Keenan har också en ovanlig sjukdom som gör att han bland annat är väldigt liten till växten och som också medför andra besvär för honom. Och jag tycker att det är så otroligt modigt och coolt av honom att han vågade göra detta och att det sedan blivit en sådan succé. Vilken boost för hans självförtroende. Och det roligaste med detta är att i november så kom det en ny video på YouTube där han åter igen mimade till en låt, och en liten bit in i låten dyker då plötsligt 50 cent upp och gör en duett med honom. Det är så himla bra! Kul att 50 cent gör detta och om det nu skulle vara någon som retat den här killen tidigare tror jag att INGEN gör det nu längre då han fått med 50 cent i sin video.

Jag älskar Keenan och hoppas att ni gillar det ni med, här kommer några klipp:

[youtube lm_n3hg-Gbg&feature=channel 720 500]

[youtube Dwimc4cvUmQ&feature=fvw 720 500]

Och här kommer ett klipp på en intervju med honom som visar en underbar personlighet och gör att man bara älskar honom ännu mer:

[youtubeplay id=”lm_n3hg-Gbg” width=”720″ height=”500″]

Ja, han är helt enkelt underbar. Önskar att fler vågade släppa loss lika mycket som den här grabben och bara köra på sin egen grej.

Ha det så bra!

Kram

/Laila

 1. Marie skriver:

  Skriv din kommentar här!
  TACK för att du delade med dig av denna helt underbara kille! Han dansar t o m bättre än 50 Cent himself!

 2. Simone skriver:

  Älskar att 50 cent glider in och hakar på i låten. Så skön revansch för lilla K, som hånades ganska friskt för sitt första Youtubeklipp.

  Hur ser din nya frisyr ut, Lailish?

  Kram!

 3. Ida skriver:

  Riktigt medryckande!! Jag gör som du, ögonbrynen rör sig och jag mimar med 🙂 Härlig kille!!

  Jag kör en liten ”fuling” också… antar att du blir överröst med sånt här, men det är ju värt ett försök! 😉

  Kolla denna video, det är riktigt bra musik http://www.youtube.com/watch?v=8LBDRR9GECM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..