Hos frisören…

Tidigare idag var jag hos frisören, världens bästa Anna. Men denna gången var jag tvungen att ringa och fråga vart jag skulle åka för hon har i dagarna öppnat sin nya salong som heter Pure och det visade sig att den ligger på Linnégatan i Stockholm.

Det här med att ha en bra frisör är a och o tycker jag, särskilt att man känner förtroende för han/henne och litar på vad de gör och på så sätt känner sig trygg. Då man många gånger sitter där ett par timmar är det ju heller inte fel om man känner att man kan prata med varandra. Och Anna är nog den bästa frisör jag har haft och hon är också den gulligaste.

Det är faktiskt lite kul för det var via Mama som vi träffades, det var i november 2009 som jag var med på Mamas modevisning och Anna var en av frisörerna där som fixade oss. Och vi klickade direkt! Så himla kul och nu lite drygt ett år senare så går även min syster dit och även min bror. Snart tar väl Anna hand om hela familjen. En familjefrisör! He, he!

Då Anna även känns mer som en vän än min frisör så var jag ju så klart supernyfiken hur nya salongen nu såg ut. Jag vet ju att hon och hennes kollega jobbat dygnet runt de sista veckorna för att få det att bli klart i tid. Men wow!!! Vad snyggt det blev, vad duktiga de är på att inreda var det första jag tänkte när jag kom in. Hela salongen går i svart, silver och guld. Häftigt! Men enligt Anna var det några små saker kvar att göra som de ännu inte hunnit med, men det märkte inte jag. Jätteläckert, kolla in bilderna nedan. Tyckte att dessa färger skulle passa väldigt bra hemma också, i ett vardagsrum eller sovrum. Blev väldigt inspirerad.

Annars kollade jag ju på Anders och Let´s Dance här hemma på TV. Och är så glad att han fick vara kvar så klart!!! Men han måste verkligen lära sig att inte räkna takten högt. Jag har försökt förklara för honom det, och sagt att han räknar ju inte takten högt när han skapar musik, det finns ju inom honom, så han behöver ju inte göra det när han dansar heller. Men det är väl en grej han måste öva in, att känna takten inom sig på dansen också. Hoppas att han klarar det nästa gång. Annars har jag precis fått reda på att jag ska åka till USA på söndag, så jag känner mig lite stressad. Jag är i ful gång med att tvätta kläder och packa resväskan och fixa inför avfärd.

Ha det så bra!

Kram

/Laila

 1. En riktigt fin salong ju , hon verkar vara super duktig!
  Ha ha kollade också på Let’s dance.. fina Anders 🙂 fast jag la också märke till att han räknade högt, så söt han är .. Ha det bäst finaste, puss & kram<3

 2. Zhiwar skriver:

  Haha you rock! Så jävla god människa du är Laila!
  Hoppas du är kvar idol 2011!

  Tycker du borde lyssna på ”FIREWORK” med Katy Perry. Bra låt!

 3. Vilken snygg salong! Dit skulle jag absolut gå om jag bodde i Stockholm. Fast jag är ju en del i Stockholm så det går ju att boka in. Ska jag testa!

  Ha en härlig helg!

  Det sägs att det är poppis att ha en egen Livsstilsdesigner!

 4. Linda skriver:

  Vad spännande med USA=) Vad ska du göra där? Vill ju se en bild på dig efter frisörbesöket…=)

  Ha en bra resa och jag vill oxå säga att din blogg är helt underbar att läsa! Du e bäst!!!!

  Kramizar

 5. Din frisör är jätteduktig för du har riktigt fint hår!
  Jag har också en frisör som jag kan lita på och vi har alltid lika roligt när jag kommer dit för att klippa mig 🙂
  Så kul att du ska åka till USA! vad ska du göra där? 🙂
  Lycka till där borta iallafall.
  Kram underbaraste Laila :)<3

  /Emelie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..