Packad och klar!

Ja då var jag redo för avfärd imorgon med pass och packning. Men det tog ett litet tag innan jag fick igen resväskan. När allt låg i den så såg det inte ut att vara så mycket packning men det gick helt enkelt inte att få igen väskan så jag fick tänka om lite och lämna några saker hemma. 🙂

Rymlig väska?

Sprängfylld väska, resten går kanske som handbagage…? 🙂

Jag och tjejerna i Play åker till USA imorgon för att träffa olika TV-bolag. Jag berättade för er innan att vi var över för att träffa ett Tv-produktionsbolag och de älskar tjejerna och vill göra en grej och nu är det alltså nästa steg. Nu hänger det på att nåt av TV-bolagen också gillar programmet så kanske det kan bli något. Ska bli jättekul att åka dit och se vad som händer.

Alltid lika kul att åka till USA också, alltid ett fullspäckat schema när vi är där, men hoppas att jag hinner med lite shopping. Det är oftast när jag är i USA som jag shoppar de flesta av mina kläder då det finns ett så bra utbud där, så jag måste helt enkelt se till att det blir en liten ”shopping lucka” i schemat.

Jag bloggar så snart jag kan och så snart tekniken tillåter igen!

Ha det så bra allesammans så länge!
Kram

/Laila

 1. Egzona skriver:

  Hej lejla jag hoppas att du inte ignonerar denna kommentar.

  Jag ville tipsa dig om min kompis som har en röst man måste gräva efter för att hitta i Sverige. Du kommmer inga ångra dig vilken stjärna jag har som vän. jag menar verkligen det. Hoppas du tar vara på mina ord och kontaktar på på något sätt….Så kan vi höras vid mera när du har kommit tillbaka till Sverige. För tjejen är verkligen en stjärna. Du kommer inte ångra dig efter ha hört henne sjunga. Hon sjunger som om hon vore från USA.

 2. Åh, vad spännande! Lycka till!

  Ha en bra kväll!

  Har du hört att det är inne att ha en egen Livsstilsdesigner?

 3. Hej Laila!!
  Vad gald jag blev när du sa det om play det är kul för dom att det går så bra!!
  Ha de gött i solen!!
  Finaste Laila!!

 4. Minna skriver:

  ha det bra!!!!Kolla gärna in på min blogg målar massa tavlor och vill veta vad du tycker om tavlorna/Minna

 5. Selma skriver:

  Hehe vad mycket packning det blev, fast jag känner igen mig, alltid när vi ska åka till Bosnien så tar jag nästan med mig hela min garderob, haha! 🙂 och då blir man ju tvungen att lämna kvar lite kläder tyvärr 😉 Ha det bäst i USA Laila, och hoppas det går bra för tjejerna 🙂 Massa med kramar till dig finaste <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..