Svårtigheter…

….att hinna med och skriva när vi är här. Har heller inte så bra tillgång till dator eller internet så det blir lite konstigt med bloggen. Hoppas att ni har överseende med detta. Allt går annars bra här, kommer berätta mer senare idag eller imorgon om vad vi hittar på. Det är ett hektiskt schema som vanligt när man är här, det gäller att ta tillvara på varje minut och tiden här är fullspäckad med möten.

Men vi kommer nog hinna shoppa lite också, det MÅSTE vi göra helt enkelt. Lite kul att vara här med tre andra tjejer då är man säker på att de också kommer vilja hinna med en shoppingtur.

Äta bör man annars dör man som man brukar säga. Och det måste vi göra här också. Var häromdagen på en supermysig japansk restaurang, jättegod mat dessutom.

Kände mig på ett litet retsamt humör så därför kunde jag inte låta bli att lägga upp bilden på Anais när hon moffar in mat i munnen på ett helt ocensurerat och underbart sätt. Kanske en liten hämnd för att hon legat och sparkat på mina smalben i sömnen de senaste nätterna. He, he!

Ha det nu så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. saknar dig, hehe gör verkligen det.. när man inte ser dig på tv , tänk det va i oktober jag såg dig senast 🙁
  jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får träffa dig igen , he he puss på dig finaste Laila<3

 2. Sofia skriver:

  Låter härligt med LA 🙂
  Stämmer det att en av tjejerna hoppat av bandet?

 3. jessica skriver:

  Hej Laila!

  Jag var inne och titta på Hannah Graaf’s blogg och då såg jag en bild på en KISS-klänning som det stod var din!-)
  Den är väldigt vacker!

  Kram!

  JM

 4. Lycka till med allt i USA !!
  Kram på dig fina Laila!

 5. Lycka till med allt i USA !!
  Kram på dig fina Laila <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..