Inspelning i öknen….

Puh! Lång dag idag! Har hunnit med massa saker och nu är det äntligen dags att krypa ner i sängen och sova.

Skrev ju i förra inlägget att jag skulle filma in en reklam för mina smycken. Kan avslöja lite, lite om handlingen. Det kommer utspela sig i öknen och jag kommer i början att vara förklädd och i och med det kommer jag ha på mig en brunhårig peruk. Mer säger jag inte utan det får bli en överraskning.

Men det var jättekul att göra inspelningen och rätt varmt att stå där i öknen med peruk på sig. He, he! Så här är ett par bilder från inspelningen…

Brunt hår, inte så tokigt eller hur....

Det blåste lite, men snygg bil jag fick köra runt i!

Ja, mer än så berättar jag inte just nu.

Kollade förresten precis upp hur Anders hade skött sig i Let´s Dance och jag måste säga att jag var så stolt och imponerad. Jag tyckte att han gjorde en kanonbra dans och det märks att det börjar sätta sig nu. Och såg också att han nästan hade slutat att räkna högt, he, he… lite kvar att öva bort nu bara. Superglad att han röstades att få vara kvar i tävlingen, det är han verkligen värd tycker jag. Jag tror att om man ger honom bara lite tid så kommer det komma fram en riktig proffsdansare i honom snart.

Ha det nu så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Wow, du passar jättebra i brunt hår. Dina ögon kommer fram mycket mer och det passar verkligen din hudton. BYT! 🙂

 2. Du är ju finare i brunt, bra för dig så slipper du färga håret!
  Antar att du inte är en äkta blondin.

 3. Simone skriver:

  Du ska vara blond, tycker jag 🙂

  I LD tror jag det blir jämnt skägg mellan charmtrollen Frank Andersson och Anders Bagge.

  Stor kram!

 4. Zizzi skriver:

  Du passar nu i brunt hår också! KRam cissi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..