Kakel på plats…

För ett par dagar sedan så kom äntligen vårt kakel som vi beställt från Kina. Det var lite försenat så vi har inte haft något kakel i köket. Men nu är det äntligen på plats och det är ett kakel i silvermosaik. Det blev riktigt riktigt snyggt måste jag säga. Det blev ett enormt häftigt ljus i köket med detta. Här ser ni en bild på det:

Om ni vill läsa lite mer om köket så har jag precis börjat blogga igen efter en liten paus på min blogg om husbygget och inredning på Hus&Hem. Tryck här om du vill gå vidare till den bloggen.

Annars kan jag berätta att jag har åkt på en dunderförkylning. Är supertäppt i näsan och känner mig lite febrig också så ikväll har det inte blivit annat än slappa på soffan och tittat på Let´s Dance. Och just nu så ska de läsa upp vilka som går vidare den här veckan. Det var kul att se min kära ”gamla” danspartner Tobias igen. Han åkte ju tyvärr ut så fort ur tävlingen denna gången men fick hoppa in nu då en av de andra dansarna skadade sig.

Håller annars tummarna för Anders och hoppas att han inte åker ut ikväll och att han slipper stå i dansduellen. Vi får snart se, efter pausen. Heja, heja!!!!

Ha det så bra nu allesammans!

Stor kram

/Laila

 1. Hanna skriver:

  Hej Laila! Supersnyggt kök! Fastnade särskilt för kaklet när jag såg det i berg flyttar in. Vart är det köpt? 🙂

 2. Hanna skriver:

  Tack för trevliga inlägg om ert husbygge! Spännanade att följa.

 3. Skriv din kommentar här!
  Hej! Supersnyggt kök! Vi ska renovera vårt nu och jag har letat i bloggen efter var ert kök kommer ifrån, men kan inte hitta det. Snälla, hjälp!! Är det vita bänkskivor? Riktigt snyggt i alla fall!! Hoppas jag kan få lite hjälp!
  Tack och kram Jessica

 4. Jenni skriver:

  Jätte fint Laila!
  Undrar en sak, är du den riktiga Laila på facebook med den fina profilbilden med din son? 🙂
  Kram

 5. Heej heej Laila !
  Det här kanske låter lite konstigt , Men min Bästa Kompis Ida är typ din störst förebild, hon pratar om dej varge dag och typ ”Tänk om Laila någon gång skulle kommentera min blogg , jag skulle döö ” Och det skulle vara jätte kul om du kunde typ maila henne eller kommentera hennes blogg hon skulle bli skit glad !
  Hoppas du gör det !
  // Idas Bästa Kompis Anna ! <33333

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..