Härliga söndag!


Vilket fantastiskt väder det har varit idag. Idag har vintern visat upp sin absolut bästa sida. Strålande solsken och bara ett par grader kallt. Så underbart! Jag var länge ute i solen och lät mig värmas av solens strålar. Det är helt otroligt vilket bra humör man kan bli på bara av att solen skiner så härligt.

Vi bor precis vid en sjö som heter Kottlasjön här på Lidingö och när vi gick en lång promenad idag så bestämde vi oss för att gå ner till sjön. Där var det fullt med människor som precis som vi också ville njuta av det härliga vintervädret. Massor av vuxna och barn som åkte skridskor men också massa som bara var ute på isen för att promenera. Väldigt många var ute och gick med sina hundar. Man hade också plogat upp delar av isen så att det gick lättare att promenera och åka på den.

Sedan så gick vi hem och hämtade Niclas modellflygplan som han har suttit och jobbat med ett tag. Vi gick sedan tillbaka till sjön och där stod vi sen, jättelänge och flög med hans modellplan över sjön. Supermysigt!

Sedan gick vi hem och drack lite varm choklad. Som en film nästan.

Hoppas att ni också har haft en skön söndag och fått njuta av det fina vädret.

Stor kram

/Laila

 1. Hedvig skriver:

  Hej! Bonniers Konsthall i Stockholm håller på att utveckla vår verksamhet som är riktad till barn, med specialvisningar, aktiviteter och pyssel. Vi gillar din blogg och vill skicka information till dig! Maila gärna dina kontaktuppgifter konsthall1@bonnierskonsthall.se!

  Med vänliga hälsningar,
  Hedvig, Bonniers Konsthall

 2. Simone skriver:

  Håller helt med – iskalla krispiga och klara vinterdagar är helt fantastiska och upplyftande. Älskar att fylla lungorna med luft till bredden fylld med syre!

  Du är så kär, det är tydligt 🙂 Så fint!

  För övrigt är det sjukt kul, men svårt, att åka långfärdsskridskor. Var täckt med blåmärken förra året när jag tänkte att jag skulle bli grym på skenor 😀

  Kram!

 3. Matilda skriver:

  Men visst är vädret helt underbart?Jag och hundarna var oxå nere på sjön(jag som eg är jätterädd för att gå på is..)Det blev ingen varmchoklad här.däremot så experimenterade jag fram en för mig ny glassmak,vitchoklad/blåbär/lime.Vi tjuvsmakade lite innan den var klar och den fick godkänt! 🙂

 4. Helena skriver:

  Låter väldigt mysigt, som en dröm eller som en film som du skrev;)
  Har inte varit på någon is ännu denna vinter och åkt skridskor, det var vi mycket när jag var barn. Precis som ni gjorde idag drack vi varm choklad då.
  Det är minnen man har med sig!

  Kram Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..