”Medium rare” på Pontus by the Sea!!

Wow!!! Jag säger bara det!

Jag och Niclas var igår på Pontus by the Sea och skulle äta middag. Vad vi inte visste då var att man hade bjudit in en brittisk varietégrupp som kallar sig Medium rare. Och de var helt galna. Det var en salig rörig blandning av väldigt udda och humoristiska sångare, trollkarlar och burleska strippor. Och det var hysteriskt kul hur konstigt det än låter.

Det är lite svårt att förklara så här i en blogg vad de gjorde som var så bra för de höll sig på gränsen hela tiden med sina skämt och sina framträdanden så det blir inte lika kul när man ska återberätta.

Men det var bland annat att duktig trollkarl där, och han behövde då en assistent från publiken, och vem plockar han upp. Jo mig! Det ville jag egentligen inte, men man tackar inte nej i sådana här sammanhang. Det är bara att se glad ut och hoppa upp på scenen. Likaså var det en musiker på gitarr och han drog upp Niclas. He, he!

Sedan var det en tjej som heter Ursula som var en kombination av trollkarl och strippa. Hmmm…. tänker ni nu. Aha! Tänkte jag, för när hon började framträda så kom jag faktiskt på att jag redan hade sett ett av hennes nummer på Youtube. Det är faktiskt väldigt roligt nummer. Hon är ju inte ”sexig” strippa precis och fokus ligger på trolleriet och man undrar ju så klart hur hon kan trolla bort den lilla näsduken hela tiden när hon får mindre och mindre kläder på sig. Och den lilla näsduken dyker upp igen och man undrar lite hur det gick till. Låter också väldigt konstigt men väldigt underhållande och kul.

Hittade ett klipp på Youtube och det är samma nummer som hon visade för oss igår. På det här klippet ser man bara fram tills hon har trosor och BH på sig vilket är bra då det är lite censur för barn under 18 år. Men kolla in klippet så förstår ni lite mer om vad det hela handlade om.

[youtubeplay id=”wae8kXF3pus” width=”720″ height=”500″]

Om man säger så här, igår slutade det med att hon inte hade några kläder på sig alls och stod sedan helt naken och trollade fram näsduken igen. Och den här gången såg det ut som att den trollades fram mellan benen…..

Det som var allra bäst igår var en man som var illusionist och han hade en glaskula och det såg ut som att den svävade på riktigt. Väldigt bra gjort och fascinerande… man sitter hela tiden och är häpen över hur lurad man är och sedan funderar man på hur det verkligen kan gå till.

Men det mest sjuka på hela kvällen var ändå ett nummer med en kvinna. Kvinnan hade två stora solfjärdersliknande saker i händerna av strutsfjädrar eller något liknande och som dolde hennes kropp hela tiden. Hon dansade och gjorde lite olika saker på scenen. Det var jättebra. Det visar sig senare att hon är helt naken där bakom. Sen tar hon fram en korg som ser ut som ett fågelbo. Och då händer det.

Kvinnan ställer sig över boet och börjar krysta. Det går ett sorl bland publiken, folk blir väldigt obekväma och man vet inte riktigt vart man ska ta vägen. Samtidigt skrattar man så man nästan gråter då hon har ett otroligt roligt minspel och för att man är så nervös för att man inte riktigt vet vad som ska hända. Då tillslut krystar hon fram ett ägg ner i korgen.

Så sjukt! Och sedan så kastar hon ut ägget bland publiken som fångas. Och vem fångade den? Jo Gert Fylking! Ha, ha! Jag vet inte riktigt om jag skulle tagit den lyran men han såg ut att ha kul han också.

Ja, det här var det mest sjuka men också hur konstigt det än låter ett av de roligaste jag varit med om. På gränsen till smaklöst hela tiden. Men på något sätt så köper man det i publiken. Och som jag sa, det är svårt att berätta det så här i efterhand. Det var ju många fler nummer än detta och jag kan säga att jag skrattade så mycket att jag hade ont i både mage och kinder efteråt.

Så för er som har åldern inne kan jag rekommendera er att gå och kolla på denna showen om det finns biljetter kvar på Pontus by the Sea i Stockholm.

Ha det så bra allesammans!
Kram

/Laila

 1. anna skriver:

  Hon är så himla bra!

  anna

 2. Simone skriver:

  Om du inte var på La Clique på Södra teatern i höstas, så se till att gå på La Soirée nu i vår. Något säger mig att du kommer gilla det skarpt! 🙂

 3. Hon som strippade/trollade var med när La Clique turnerade i Sverige så jag såg henne i Lund – Grym show!!! Har du aldrig sett La Clique så skriv upp det på en lista med saker att göra 😉

 4. m skriver:

  Hej! Jag har en fråga om Idol 2011. Jag hörde utav Peter Jihde i eftersnackat 2010 att detta året kommer bli de sista året Idol ska ‘finnas’. Förövrigt tycker jag det är väldigt synd, men till frågan/påståendet. Man måste ha fyllt 16 för att medverka, och Idol börjar i maj någongång, alltså måste man ha fyllt år före maj samma år som Idol är. Så om nu tex någon som jätte gärna vill söka och som är 15 och fyller inte 16 innan maj, ska dom då inte få möjlighet till det? Varför är de inte så att de året man fyller 16 är de som gäller, alltså den gränsen. Alla måste ju få samma möjlighet att kunna söka. Jag vet inte ifall du har något slags ansvar över detta eller så, men jag tänkte att jag slänger in en kommentar iaf. Hoppas att du kan svara på detta och förstår vad det är jag menar! Skulle verkligen vara sååååå tacksam för svar.. Idol är något jag velat söka till sedan jag såg de första gången..
  Ha de så bra! 🙂

 5. Jolline skriver:

  Hahaha.. Låter helt galet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..