Tack för alla gratulationer!

Tack alla ni som varit så gulliga och gratulerat oss. Jag och bebisen mår bra och vi är alla väldigt glada och längtar.

Nu är jag snart framme i Göteborg, det ska ju bli auditions här också. Jag hoppas nu bara att det är lite bättre hotell denna gången än förra veckan i Linköping. Jag är verkligen inte den som klagar eller ska ha det så eller så. Jag är en väldigt enkel människa på det sättet. Men förra veckan gick jag upp halv sex på morgonen när det var inspelningsdags för att duscha och tvätta håret. Hade inte hunnit tvätta håret på ett par dagar så det såg verkligen smutsigt ut. Och när jag ställt mig i duschen så visar det sig att det inte kommer något vatten. Jag ringer då ner till receptionen och det visar sig att det var något fel och det gick inte att få fram nåt vatten att duscha eller tvätta håret i. Men som tur är så har vi en fantastisk stylist som lyckades trolla med torrschampo och borsta till det värsta så att det inte såg så skitigt ut. Så med det sagt så får jag hoppas att detta nu inte ska vara något som ska förfölja mig, och hoppas på att vattnet funkar på hotellet i Göteborg. 🙂

Återigen, tack alla söta ni!

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Jill skriver:

  Stort grattis!!!!! OCH jag ÄLSKAR dina Rock by Sweden smycken!!! 😀

 2. Elin skriver:

  Stort grattis till dig o Nicklas. Liam måste känna sig stolt att snart vara Storebror.

  Ha det bra.

 3. ETT STORT UNDERBART GRATTIS TILL DIG FINASTE LAILA!!! Gud vad roligt att ni ska få barn tillsammans och Liam kommer bli en jättebra storebror. Bebisen kommer och få det bra som får dig och Niclas som föräldrar. (lite avis) hur långt in i graviditeten är du kommen?
  Och hur blir Det med idol till hösten?
  Hoppas verkligen att vi ses nu på lördag i Lund för då ska jag absolut gratulera dig (om jag vågar)
  Skulle vara kul att se hur du reagerar 🙂
  STOOOOR kram till dig underbara och bästa Laila <3

 4. Hanna skriver:

  Wow, stort grattis och Lycka Till med graviditeten!!! 😀 Kram från en som följt din blogg LÄNGE, men som aldrig riktigt vågat sig för att kommentera tidigare…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..