Kolla in vår reklamfilm…

För ett par månader skrev jag för er om att jag höll på att spela in en reklamfilm med våra smycken när jag var i USA. Om ni inte kommer ihåg det kan ni läsa det inlägget här.

Nu är i alla fall filmen klar och den är gjort i samarbete med smyckeskedjan SMYCKA. Det var väldigt roligt att göra den här videon jag gjorde den tillsammans med en kompis som heter Peter som bor i USA. Vi åkte ut tidigt på morgonen till öknen och fick smygfilma alltihopa eftersom man måste ha tillstånd till allting som har med filmning i USA att göra och bara ett sådant tillstånd kan kosta 50 000 kr. Men tyvärr hann vi inte filma mer än halvvägs förrän polisen kom. Vi fick först en rejäl utskällning men när vi sa att vi var svenskar och inte hade en aning om att man behövde tillstånd (eller hur) så blev han genast trevlig och tog oss till en ny plats som vi fick filma på istället.

Den gamle mannen som ni ser i filmen var ju kanske inte den ”fräschaste” mannen de kunde hitta precis. Men han var väldigt trevlig och rolig. I filmen så ska det se ut som att vi byter kläder och att han tar på sig mina men till saken hör att han inte hade några kalsonger på sig under mina kläder då han glömde ta på sig det på morgonen. Ja det var ju mindre kul information för mig att höra. Så den klänningen har jag inte använt igen efter det.

Denna video är även en hyllning till vår designer och min fantastiska vän Åsa och därför är den tillägnad henne.

[youtubeplay id=”8t9TkbCpMCY” width=”720″ height=”500″]

Ha det bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Skriv din kommentar här!
  Går nu på TV4 ett par veckor i Värmland

 2. Sofia skriver:

  Jag såg den på bioreklam i helgen, den är lite smårolig faktiskt 🙂

 3. hahha, kan förstå att du inte gör det… 😉
  Den va jätte bra videon:DD och du lika vacker som alltid, såklart puss & kram <3

 4. karina skriver:

  Kolla in på http://www.uffessakerochting.se Där fanns massa kuliga saker och bra saker.
  Smink och träningsdvd + massa annat skoj. Tex, tuffa haklappar till dom små, Det kan ju snart passa.
  Det kan jag rekomendera. -Karina

 5. Eva skriver:

  Men hallå..vi vill veta MER om om babyn. När?? hur mår du osv….???!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..