Nu har bordet kommit!

Äntligen! Som Gert Fylking brukar ropa när man utser Nobels litteraturpristagare. Äntligen har vår efterlängtade matsalsgrupp kommit!

Det har varit en evig väntan tycker jag och jag hatar verkligen att vänta på möbler. När jag har hittat något jag gillar och har bestämt mig för en sak så vill jag ha det på en gång. Men jag brukar ha oturen att falla för just sådana saker till hemmet som man måste beställa och som har låååång leveranstid. Så jag är väl van vid det här laget, men ändå inte. Jag tycker ändå att det är så jobbigt att vänta. Men nu är väntan över och bordet och stolarna är här. De har kommit hit ändå från Kina, kan ni tänka er.

Jag älskar bordet och stolarna. Bordet har ett slags svart krokodilimiterat skinn på sig och blev så läckert när det kom på plats.

Men när vi öppnat den stora lådan där stolar och bord fanns i såg vi att det fanns en låda till. Den öppnade vi såklart och undrade vad det skulle vara i den. Då visade det sig att i den lådan fanns det massa gamla kläder, gamla skor, tavlor och en spegel med snäckskal på. Uppenbarligen så har den kommit fel för vi har inte beställt en lådan med det. Jag ringde då fraktbolaget som genast blev lite svettiga då de fick reda på att de levererat en låda fel, men det konstiga i det hela var att det verkade som att de inte visste vem lådan skulle till heller. Så de fick snällt komma tillbaka och hämta lådan. Men är det någon i Svergie som väntar på en låda med kläder, skor, tavlor och en spegel med snäckskal på så vet jag vart den finns. Det är bara att höra av er då till mig! 🙂

Annars har dagen varit full med möten som löst av varandra och när jag kom hem så hittade jag min man och min bror Johan ute på tomten och de var i full gång med att röja bort det sista av allt bråte från bygget. Det var inte så länge sedan vi hade en full container här som kördes bort full med skräp. Nu är det alltså snart dags igen. Men det är bra att de gjorde det för vi ska snart få hit en grävmaskin som ska komma och fylla ut och platta till marken så att vi kan börja anlägga en trädgård. Mer om det får jag skriva lite senare.

Sedan var det dags att hämta Liam från skolan och gå med honom till fotbollsträningen och gissa om han var glad när han kom hem därifrån. Jo, han hade nämligen gjort ett mål idag. Det är så härligt att se den glädjen i sitt barns ansikte när de är så glada för något. Och särskilt när det är så glada för något som de själva har presterat, man kan nästan se hur självkänslan växer med blotta ögat. 🙂

Men oj vad sent det blev. Nä nu ska jag raskt krypa i säng.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Maria skriver:

  Ursäkta – men HEMSKA – RIKTIGT URFULA:.. dom kommer inte hålla länge innan Ni tröttnat…. usch..

  Men tycke och smak är olika

 2. anna skriver:

  fina möbler, men passar bättre
  i vardagsrummet istället
  för ett vitt kök

  köket skulle vara i ett annat material
  för dessa skulle matcha in…sorry

 3. Niiiceee! Du har så jäkla bra smak,på vad du än köper:) me like! puss & kram till dig <3

 4. Selma skriver:

  Riktigt snygga möbler, ni har så bra smak!! 🙂 Fast jobbigt att vänta så länge, men säkert helt värt det! Ha det så bra,pusss <3

 5. Mats skriver:

  Hur många noshörningar fick sätta livet till för dessa lädertroner? ; )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..