Nästan sommar….

Idag har det nästan känts som sommar. Det är så underbart de där första riktigt varma vårdagarna och man kan sitta ute i bara t-shirt. Så underbart! Liam tog därför på sig sina nya solglasögon och kände sig nog rätt cool. Niclas tog då den här bilden när han kom ner från trappan och jag tyckte att den blev riktigt bra!

Men det började redan igår med detta underbara väder. Ett säkert tecken på att våren är här är att man på fredagkvällen känner att grilldoften ligger tät i villaområdet. Och så var det igår hos oss. Men vi grillade inte. Jag hade bestämt mig för att laga libanesisk mat då det är både min och Liams favoritmat. Så det blev en smaskig kyckling med vitlök/citronsås, sedan så hade jag kokat kronärtskockor, och så en mumsig sallad och lite andra såser att hälla på efter smak och tycke. Mums vad gott det var. Se här på bilderna!

En god sallad med hemliga ingredienser...

Kycklingen

Kvällen slutade med att min bror Johan, Liam och grannens pojke spelade fotboll på baksidan och jag tittade på i en utestol.

Idag har Niclas och Johan röjt här på tomten. Det är ju som jag berättat tidigare så mycket bråte kvar sedan bygget och det känns som det aldrig tar slut, men nu blev de klara med allt och de fick ihop dessa fina högar.

Sedan åkte jag och Niclas och handlade utemöbler till vår balkong som vi har på framsidan. Det är en jättehärlig liten balkong där man har utsikt över Kottlasjön och där vi nu kan sitta och mysa på förmiddagen och äta frukost. Se så fint det blev.

Ha det så bra allesammans!

Kram

/Laila

 1. Liz skriver:

  Hej
  synd att du har så dåliga bilder, suddiga, bleka

 2. Fina, snygga Laila, det är precis såna här balkongmöbler jag letar efter. Var hittade ni dom? Jättetacksam för svar! Mvh Jeanette

 3. Nina skriver:

  Oj, fina bilder.

  Duktig fotograf. Vad har ni för kamera?

 4. emelie skriver:

  Bilden på liam var ju galet snygg! 😀 kram

 5. Selma skriver:

  Så söt Liam är, han e cool den killen! 😉
  Verkar som att ni hade det riktigt härligt, och maten jävlar vad den ser god ut!! Jag har bestämt mig att också ha en man som kan laga så god mat som Niclas! haha 🙂 Ha det så bra sötaste du, stor kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..