Riktigt kul!!!!

Ja, då var årets påskfirande över. Imorgon är det dags igen att återgå till arbetet efter en helt underbar helg som har varit fylld med middag hos släkt, vänner på besök och familjeutflykt och såklart en himla massa godis. Då det varit så vackert väder och så varmt så har nog vi som de flesta suttit mest och njutit i solen. Är det inte underbart att årets första riktigt varma helg infaller på påsken då så många är lediga. Känns som att det är många (av de som fått vara lediga) som har fått sig en riktigt njutbar minisemester. Kan ju vara bra så att man får fylla på batterierna snabbt efter en så lång och kall vinter.

Ofta brukar ju jag vara på resandets fot på måndagskvällar, men inte idag, idag är jag hemma. Och därför har jag nu haft möjlighet att titta på lite olika program som jag annars inte brukar se på TV. Och när jag satt här och ”zappade” så kom jag in på ett program på femman som heter Total Black Out. Det går ut på att det är massa människor som tävlar mot varandra och det åker ut en person efter varje deltävling och tillsist är det en person kvar som vinnare. Vad som gör detta kul är att alla uppgifter de ska utföra sker i total mörker. Och det är oftast rätt lätta uppgifter men då det är kolsvart blir det ju mycket svårare bara i och med det, men programmet bygger också på att deras hjärna spelar dem ett spratt och de blir ju då även väldigt rädda för allt och ingenting. Och det är ju det som är den stora underhållningen i det hela.

Det var länge sedan jag satt och skrattade så mycket som jag gjorde nu. Helt otroligt roligt! De tävlande skriker halsen ur sig, eller ser helt vettskrämda ut när de tex råkat nudda en teddybjörn.

Hittade inte något bra klipp från det svenska programmet då det verkar rätt nytt, men här är ett kul klipp från när samma program gick i danmark:

[youtubeplay id=”6iawpCHYWbg” width=”720″ height=”500″]

Kan inte låta bli att tänka på hur man själv skulle se ut. Hade nästan varit lite kul att göra en sån grej med några vänner eller syskonen och sedan själv få se hur man såg ut. Hade nog skrattat så tårarna hade runnit. Kommer ihåg en gång när syrran och jag gick på Gröna Lunds spökhus. Vi brukar inte vara så rädda när vi går där, men just den dagen stissade vi upp varandra på något sätt. Rädsla smittar ju av sig. Och det vi var mest rädda för var de där personerna som smyger runt i spökhuset utklädda och som smyger upp bakom en utan att man märker det och lägger sedan en hand på axeln. Jag hatar sånt, men tycker  det är spännande ändå. Men just det tillfället var vi så uppskrämda av varandra att vi nästan var som personerna i det här tv-programmet. Tillslut gick det gå långt att vi inte vågade gå en meter av rädsla för att de här smygande ”spökena” skulle hoppa upp bakom oss. Så vi klarade oss ut genom att vi ställde oss rygg mot rygg och tog armkrok och så gick vi ut. Som två siamesiska tvillingar som satt ihop i ryggen. Mycket smart tyckte vi, för då kunde ju ingen komma och skrämma en bakifrån för där stod ju syrran och hade full kolla. Sedan kunde vi ju inte låta bli att skratta samtidigt för vi kände oss urmesiga och supertöntiga som var så rädda.

Hoppas att ni alla har haft en härlig helg!

Kram

/Laila

 1. Tjenare Laila! Har bara en liten fråga? Hur lägger man upp youtube klipp här.. Inte alls samma sak som på blogg.se
  Skulle uppskatta en förklaring på hur man gör
  /Hampus:D

 2. Hahahaha Selma, jag tänkte på samma sak….. jag bah HAN SLICKADE MIG I ÖRAT, va helt säker på att han hade gjort det … eller om det va en hon?! haha, va ju mörkt så jag såg ju iinte.. men kul va det, fast läskigt… vi sprang igenom hela den, haha.. vi såg nog konstiga ut! Haha, kul också det som ni gjorde, lite galet men kuuul:) puss & kram<3

 3. Selma skriver:

  Har aldrig sett det pogrammet förut, men har sett det på reklam och det verkar vara roligt! 😀 Haha när du skrev Spökhus så kom jag direkt och tänka på Spökhuset på Liseberg. Har bara varit där inne en gång och det var med Cicci. Och herregud så läskigt det var. Jag kommer verkligen ihåg hur rädda vi var båda innan och efter haha! Vi var inte så många som var inne då, 4 stycken bara om jag minns rätt. Dom andra gick framför oss och Jag bakom och Cicci längstbak. Tyckte nog mest synd om Cicci eftersom när man står längst bak så kommer dom och viskar i öronen och sånt, haha! Själv så blev jag så rädd så jag knuffade fram den lilla pojken som stog framför mig, haha stackarnen.. Kände bara för att berätta det 😉 Ha det så bra finaste stor kram till dig <3

 4. Haha det programmet var så roligt, HAHA!
  Hoppas vi ses snart, vill träffa dig! kram

 5. HAHA det programmet är riktigt roligt. Har också suttit och kollat på det och skrattar lika mycket varje gång 🙂
  På tal om spökhus: har du gått ”hotell gasten” på Liseberg?
  Om inte, så tycker jag verkligen att du ska gå det. Något utav det läskigaste som har hänt i mitt liv..
  Jag grät så rädd jag var HAHA 😉
  Stor kram till dig bästa Laila <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..