Tips på barnkläder…

Tack alla ni som har skrivit en massa tips och idéer om vad man kan hitta på i sommar. Nu ska jag och Liam kolla lite på det så ska vi sedan börja planera lite mer när det börjar närma sig. Vad som är så bra med detta är att det faktiskt inte bara är mig ni tipsar utan alla andra som läser kommentarerna också kan få lite nya idéer.

Har suttit hela eftermiddagen och kollat på kläder till Liam på nätet. Och kan bara konstatera att det finns så mycket kul man kan hitta om man bara tar sig lite tid att ”surfa runt” lite. Det är ju nästan lättare att hitta tuffa kläder till barn om man kolla nätet först då vissa udda märken inte finns just där man bor, men då kan man beställa hem det direkt från nätet istället.

Här kommer lite av de saker jag själv hittade och som jag blev sugen på att köpa:

Här ser ni några coola kläder för både pojkar och flickor från ett av mina favoritmärken vad gäller jeans. Svenskt märke som heter I.dig.demim

Liams favoritbyxor!

Så söt till en tjej…

Önskar den här jackan fanns till vuxna också…

Sen har vi ju ett av mina egna personliga favoritmärken både för vuxna och för barn. Det heter Zadig & Voltare. De har underbara tröjor och t-shirts med coola tryck på av fantastisk kvalitet. Man kan få i ren bomull men sedan har de också väldigt många tröjor i cashmere. Det roliga i detta är att de har väldigt många fina kläder till barn, till och med i cashmere och jag var faktiskt där idag och handlade två tröjor till Liam. Om ni har vägarna förbi Stockholm så kolla in deras butik på Birger Jarlsgatan.

Och vill ni köpa några coola rockiga t-shirts till era barn så finns det en svensk sida som säljer sådana med olika tryck på härliga rockband. Klicka här för att komma in på sidan, nedan ser ni några av deras t-shirts:

Ha det så bra allesammans!
Kram

/Laila

 1. Hej Laila,

  Se Prouds vår och sommarkollektion för barn 0-8 år samt för gravida och ammande tjejer på http://www.proud.se.

  Hälsningar från Proud

 2. Jenny skriver:

  Hej Laila,
  Angående jeansjackan Preoria från störtsköna I dig denim kommer du garanterat i en 170 (om inte en ännu mindre storlek!). Jag skaffade en idag (är ca strl 36) och jag är sjuk nöjd med min!

  MVH Jenny i Malevik

 3. En grej jag älskar med dig är att duu är så cool 😀 haha, så du vet .. kram på dig Laila<3

 4. Lina skriver:

  Tänkte tipsa om ett ny startat barnklädes företag småpip, hemsidan hittar du på smapip.se
  Fina kläder till både stora och små. l

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..