Det börjar ta sig…

Här ser ni en person som är rätt nöjd just nu. Det tar sig nämligen här hemma ute på tomten. I veckan har det varit folk här som har jämnat ut marken och förberett den för att kunna lägga ut gräs i sinom tid. Vi har också låtit se till att det lagts ut grus och jämnats ut där vi ska bygga en altan. Vi kommer hålla det enkelt här hemma på tomten. Som sagt så tycker jag att det är jättefint med rabatter och massa blommor och sånt. MEN jag har inte gröna fingrar och tycker inte heller att det är roligt. Så vi kommer ordna med en bra gräsmatta och en enkel altan som ska gå runt huset. På så sätt kan vi ha sköna utemöbler på altanen och ha några fina krukor också. Det får räcka så. Ja, det ska bli skönt när det sedan kommer bli klart.

Här ser ni lite bilder tagna inifrån huset, föreställ er att det ska bli härligt gräs på all jord och att där det är stenar ska det finnas en altan.

Tidigare idag var jag inne i stan och träffade en av mina barndomsvänner Hanna. Hanna och jag har känt varandra sedan jag gick i skolan i Halmstad. Hon var i Stockholm med sin syster Jenny och vi passade på att fika alla tre på Sturehof. Anledningen till att de var i Stockholm nu var att Jenny gör skulpturer och har en utställning på den i Gamla stan. Jättekul!

Hanna och Jenny

Nu ikväll har Liam badat. Han är ett riktigt vattendjur och älskar att bada både ute och inne. Jag älskar själv att tappa upp ett bad ibland och bara slappna av en stund och han har väl ärvt detta tror jag. Så Niclas och jag bestämde oss för att skaffa ett riktigt stort badkar till det nya huset så att man kan bada två vuxna utan att det känns för trångt. Och det är ju såklart superkul för Liam då han badar själv. Han har ju hur stor plats som helst.

Snacka om skumbad!
Som sagt, han har en massa plats…

Jag måste berätta en så gullig sak som Liam gjorde för några dagar sedan. Vi hade varit iväg hela dagen jag, Niclas och Liam. Och när vi kom hem så kastade vi oss ner i soffan för att vi var lite trötta. Men inte Liam, han smet upp på övervåningen. Sedan efter ett tag så kommer han ner igen och säger att vi två ska komma upp. Han leder oss då till badrummet och då ser vi att han har tappat upp ett skumbad. Så säger han till oss att vi nu ska bada och ha det mysigt. Vi tittar på varandra och tror knappt på vad vi hör. Har Liam gjort allt detta själv, älskade unge! 🙂

Så Niclas och jag hoppar i badet och sitter där en stund. Då kommer Liam in i badrummet igen med två champangeglas och säger att han har hällt upp flädersaft i dem och vill att vi ska ha nåt gott att dricka. Men herregud tänkte jag då!!! Är detta mitt barn!!! Man kan ju säga att vi fick fiska upp våra hakor, för det var nästan lite för otroligt detta. Men han ville helt enkelt att vi skulle ha det mysigt och bra. Min älskade son, så fin han är. När vi tackade så mycket för allt det fina han gjorde så kunde jag inte låta bli att säga till honom att när han blir stor och kanske träffar en tjej. Ja, då ska han göra precis så här, för det älskar tjejer. 🙂

Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Hanna skriver:

  Men vilket snyggt badkar Laila! perfekt med en sådan bred kant upptill också. får man fråga vart ni har köpt det??

 2. anonym skriver:

  Sött=) Jag som är skeptisk av mig skulle undra vad som var fel o bli obekväm och gå och kika i dörren vad han gör för hyss=) om de inte va nåt skulle jag gå till doktorn och be dem undersöka

 3. Skriv din kommentar här!Ser nästan ut som Nils Karlsson Pyssling när han badar i tekoppen! Hoppas ni trivs på Lidingö, det gör vi 🙂

 4. Hej!
  sååå söt din son är, det bara tacka ta emot 🙂 bra du uppmuntrar han till hur han ska behadla sina tjejer sen, dem lär vara många så sör han är 🙂
  Jag har en fråga eller två rättare sagt.
  Hur går det med hon tjejen Zara Larsson du har hand om, sjunger hon nått, hon har ju den mest underbaraste röst!
  Sen undrar jag om Gruppen Play hur går det för dem, kommer det möjligtvis någon låt framöver, sommar nu?
  Mvh/Dessan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..