Vacker brud!

Vilken vacker brud vi fick se igår. Det var nog den vackraste brudklänning jag har sett någon kunglighet från England ha på sig. Det är lite märkligt det här med de Engelska kläderna och traditionerna då man ska tex ha hatt om bröllopet hålls på förmiddagen. Och i ärlighetens namn, hur många passar i en hatt egentligen? Och hur lätt är det att få tag på en hatt som passar utan att man ser tantig ut eller som en skulptur från Dali? Nä, inget hatt-fan är jag precis. Men däremot så tyckte jag att England fick en väldigt vacker prinsessa.

Det var väldigt kul att se att de valt en så stilren och enkel klänning som kommer bli en klassiker. Och det första jag tänkte på när jag såg klänningen var att hon var väldigt lik Grace Kelly när hon gifte sig. Mycket smakfullt val tycker jag. Men på något sätt är det heller inte bara i klänningen man ser likheten, det finns något annat där också som är likt, hållningen och hela framtoningen tycker jag är väldigt Grace Kelly-lik i Englands nya brud Kate.  Och man kommer nog se en hel brudklänningar med spets på ett par år framöver.

Brudbuketten var också väldigt fin, verkar som att det mest var liljekonvaljer. Passar väldigt bra så här års då det är vår.

Nä, nu ska jag leta upp en majbrasa att titta på med min familj. Ha det bra!

Kram

/Laila

 1. Selma skriver:

  Ja bruden var mycket vacker! Men står fortfarande fast vid att du var den vackraste bruden jag har sett 🙂 Pusss <3

 2. ”Det är lite märkligt det här med de Engelska kläderna och traditionerna…”
  Vilken otroligt dum och märklig kommentar. Varje land har ju sina seder och traditioner.

  Hälsn
  absolut inga kramar

 3. hanna skriver:

  En mycket fin och enkel klänning, tjusig var hon!

  Tycker också…… att hattar är snyggt till rätt look blir
  lite extra då. Behöver ju inte vara den värsta, största
  pråliga hatt men lite lagom är piffigt.

 4. Hoppas Valborg var härlig hos er också.. Här har vi firat med underbara vänner, grillat, en tur till brasan, roliga spel.. och sånt.

  Tänk det där med hattar.. jag tycker det är hur coolt som helst. Önskar det kom tillbaka mer i modet. De behöver ju inte vara anskrämliga skapelser som ser ut som allt annat än en hatt.. men tycker inte du det var supersnyggt på 20-30-40 och 50-talet med riktigt snygga hattar som förstärkte looken. Det tycker jag.. 🙂

  Allt gott..!

  Kram Annukka

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..